Hangi İşletim Sistemi

BeRkE_DaRkHaCkEr

Yeni üye
30 Ocak 2023
4
1
MRB THESYROX ŞİMDİ SORUNU CEVAPLİCAM.
Parrot OS güvenli mi?


Parrot OS, güvenliğe odaklanan bir işletim sistemidir. Temel olarak, bir bilgisayarı veya diğer cihazları kullanmak için tasarlanmıştır, ancak aynı zamanda siber güvenlik uzmanları, beyaz şapkalı hackerlar, sızma testi uzmanları ve diğer güvenlik profesyonelleri tarafından da sıklıkla kullanılır.

Kali Linux güvenlimi?

Kali Linux'u normal olarak kullanman bir güvensizlik durumu doğurmuyor. Kali de aynı diğer dağıtımlar kadar güvenlidir.

YANİ

BEYAZ ŞAPKIALI HACKERLER=PARROT OS
SİYAH ŞAPKALI HACKERLER=KALİ LİNUX
 

kelvinxry

Katılımcı Üye
23 Ara 2022
364
104
Kali linuxmu , Parrot sec mi?


Her siber güvenlik uzmanının, hem öğrenme hem de ticari amaçlarla bilgisayar korsanlığı araçlarını kullanmak için kendi güvenlik işletim sistemi tercihleri vardır.

Tüm işletim sistemlerini en az bir kez indirip kurmanızı tavsiye ederim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.