Öncelikle şunu belirteyim Alıcağım bilgisayarı sadece yazılım yazmak,program yapmak için kullanıcağım yani onu indir bunu indir olayı olmayacak oyun falan zaten indirmeyeceğim.
Birde sadece benim giriş yapabileceğim.Atıyorum retina,parmak izi tarayıcısı,yüz tanıma vb. şeylerden bahsediyorum olursa güzel olur.
Performans önemli birde arada film izliycem görüntü kalitesi,ses
1-HP ENVY dv6-7300st D4M68EA (W8) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
2-HP ENVY dv6-7200et C0V57EA (W8) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Hp düşünüyorum iş bilgisayarım Hp görüntü kalitesinden memnunum parmak izi tarayıcısıda var.Ama bu diğer bilgisayarlara sıcak bakmadığım manasına gelmez her türlü markayı önerebilirsiniz.Birde parçası bozuldu falan alırken pahalı olmassa güzel olur.
Önericek arkadaşlar Link birde neden o bilgisayarı seçmem gerektiğini yazabilirse çok mutlu olurum.
Birde sadece benim giriş yapabileceğim.Atıyorum retina,parmak izi tarayıcısı,yüz tanıma vb. şeylerden bahsediyorum olursa güzel olur.
Performans önemli birde arada film izliycem görüntü kalitesi,ses
1-HP ENVY dv6-7300st D4M68EA (W8) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
2-HP ENVY dv6-7200et C0V57EA (W8) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Hp düşünüyorum iş bilgisayarım Hp görüntü kalitesinden memnunum parmak izi tarayıcısıda var.Ama bu diğer bilgisayarlara sıcak bakmadığım manasına gelmez her türlü markayı önerebilirsiniz.Birde parçası bozuldu falan alırken pahalı olmassa güzel olur.
Önericek arkadaşlar Link birde neden o bilgisayarı seçmem gerektiğini yazabilirse çok mutlu olurum.
Son düzenleme: