Hangi telefonu almaliyim?

Taceddin

Yeni üye
24 May 2016
50
0
Merhaba Ben iPhone x istiyorum ama sorunlar falan var ama canim onu istiyor sizce hangisini almaliyim iPhonenin sorunu rahatsiz edici durumdami?
 

maskedelisi

Katılımcı Üye
16 Mar 2018
475
0
Ev
iphone alma bence tabi kötülemek gibi olmasın her telefonda olurmu bilemem ama ben 5s kullanıyorum sık sık çeşitli sorunlar çıkartıyor android biraz kasar felan ama bence iosdan iyi bende en yakın fırsatta telefonu değiştirip xiaomi mi 6 alıcam :)
 

AngelRayt

Uzman üye
13 Eki 2015
1,352
15
Python
Gençler yorumda cidden güzel geyik döndürmüşsünüz :D
Dostum sen ne tarz bir kullanıcısın mesela ben bilgisayar kullanırken kısıtlanmayı sevmediğimden Linux kullanıyorum sende de böyle bir durum varsa Androide geç
 

R3X

Katılımcı Üye
15 Mar 2018
462
27
HAKLI
İphone Sade bir Telefondur . Herhangi bir Virus Sıkıntısı Olmaz Ama bluetooth Konusunda iPhoneden Sadece Başka Bir iPhoneye Dosya Aktarımı Yapabilirsiniz Performans Konusunda Sıkıntı Çıkarmaz (iPhone 5s'den sonra) , Gelelim Samsunga Samsung Telefonlarda Yapabilecekleriniz Nerdeyse Sınırsızdır Bu telefon Markası Türkiyede Genelikle Tercih Edilir . Benim Fikrimi Sorarsan Samsung Daha mantıklı .
İyi Forumlar
 

zekibb18

Katılımcı Üye
31 Ağu 2015
883
0
"Xiaomi Mi Mix 2" İphone kullanıcısıyım, cidden bazı şeyler çok kısıtlı kardeşim. Alırsam bu telefonu alacağım, göz atmanı öneririm ve fiyatı da İphone X kadar uçuk değil, performans konusunda kamera konusunda cidden harika telefon.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.