Hangisi daha iyi ?

Atorvastatin

Katılımcı Üye
24 Haz 2012
465
0
Turk Hack Te
Arkadaşlar bilgisayar alacağım ..

Sizce;



1.Bilgisayarın Özellikleri;

Markası: Quadro
İşlemci: AMD FX Series 6100 (3.3 GHz) 14MB 32NM AM3 + Altı Çekirdek
Anakar Chipset: AMD FX A75 YongaSeti DDR3
Ram: 8 GB DDR3 1333MHz
Harddisk: 750 GB 7200 rpm SATA2
EkranKartı: 1997MB AMD Radeon 6310 (512 MB Ayrılmış)
Fiyat: 943,79 TL

2. Bilgisayarın Özellikleri;

2.Bilgisayarın özelliklerini görmek için resmi büyültüp,resmin en altına inin !

dente-infinity-gtx2500-bilgisayar.jpg

Görsel Olarak sormuyorum performans olarak soruyorum !
 
Son düzenleme:

jann

Katılımcı Üye
18 Eyl 2012
258
1
ankara
Kardeş dış görüntüsü ile iyi olup olmadığına karar veremezsin. Sen en iyisi parçalarını yaz yada bilgisayara ait internet sitesinin linkini ver biz bakarız ordan...
 

jann

Katılımcı Üye
18 Eyl 2012
258
1
ankara
İlk bilgisayara yönelik kullanıcıların yorumları...

Amd ortalığı çekirdek dolduruyor. ama hem genel performansları kötü hemde oc performansları kötü. bunun dışında amdye chipset üreten firmaların ürünleride sorunlu. bunca yıldır amd kullanıyorum ama son aldığım işlemci amd 9650 ve ecs a780gm-a ile artık noktayı koydum Bu sistem yerine aynı paraya intel alsaydım 2 çekirdek bile olsa adam gibi oc olur paramın hakkını verirdi. 2,3 ghz olan işlemci hızını 2,6 ya bile çıkartamadım.
Sendeki işlemci oc olmuyor diye amd oc olmaz diyemezsin bu takıntınızdan vazgeçin artık. Fx serisi çok yüksek oc potansiyele sahiptir ama güçlü işlemci değildir saat hızı ve çekirdek sayısı performansı belirlemiyor.

Fx serisindeki çekirdek phenom çekirdeği kadar güçlü değildir zaten modul yapısıyla 2 çekirdek yerine 2modul yani 4çekirdek yaptılar fx6200'de Phenom II x3'lerin yerine geldi diyebiliriz. ve Phenom II x6'lar fx6200'den daha iyidir.

Fazla çekirdek oyunlarda bir işe yaramaz doğrudur ama multitasking performansında çok iyi sonuçlar verir. birden fazla programı aynı anda çalıştırabilirsiniz birden fazla sekme açarsınız bi yandan müzik dinlersiniz kısaca günlük kullanımda daha fazla yükü üstlenebilir. 340liralık 1055t işlemcisinden daha iyi olan 340lira civarında bir intel işlemci yoktur ev kullanıcısı için en alınabilir işlemcidir.


İkinci bilgisayar derim ben...
 

Star-Turk

Kıdemli Üye
2 Kas 2012
3,516
7
Kardeş Belli Bilgisayarı Oyun İçin Alacaksın Oyun İçinse 1. Tavsiye Ederim. Hem Fiyat Olrak Güzel Hemde Oyun Performansı İyi.
 
Son düzenleme:

jann

Katılımcı Üye
18 Eyl 2012
258
1
ankara
Net açıklama getirin şu kararınıza!!!

1 nolu bilgisayar diğerini göre çok iyi.Kesinlikle 1 diyorum.
1 Daha iyi bence de

J3lueFire, Me Gusta kardeşler siz neye göre 1. bilgisayarı seçtiniz!!? Arkadaşımız zaten kararsız kalmış. 8 Gb ram 1 Gb ekran kartı 750 Gb harddisk gördünüz bundan dolayı mı seçtiniz yoksa dış görünüşe mi aldandınız anlamış değilim.

İşlemciye bakın anlamadıysanız benim yoruma bakın. Bu işlemciyi kullananlar (diğer forumdan) hepsi sıkıntı yaşamış insanlar. Anlayacağınız aldıkları güne lanet ediyorlar.

Kasayı alacak kişiye tavsiyem ikinci bilgisayara ait özellikleri göremiyorum ama okuduklarım yorumdan sonra o kasadan başka hepsi iyidir...


2. yi tek geçerim ama fiyat olarak daha pahalıdır o sanki

Kardeş ikisi arasında seçim yapın diyorsa kesin ödeme durumu vardır... :RpS_w00t:
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.