Hapise Neden Giriyoruz ? / Knight

umt101

Yeni üye
31 Eki 2012
9
0
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 ay önce hapis sisteminin tekrar aktif olması ile oyuncular teker teker hapise girmeye başladı. Ama sorun kimsenin bir şey yaptığını kabul etmemesi. Yanlış anlamayın kimse hapislik birşey yaptığını kabul etmiyor derken; o kadar küçük olayların hapis olduklarından haberi yok kimsenin.
!!! Unutmayın NTT Game Oyuncuları hapise atmak (Yani Para Kazanmak) için en küçük yasakları ihlal edenleri bile hiç affetmeden hapise atıyor.
Peki Farkında Olmadan İhlal Ettiğimiz Yasaklar Nelerdir;
Pazar veya oyuniçi her hangi bir bölgede flood yaptığınızı saptaması.
Pc'den Proxy Değiştirip Oyuna Girmeye Çalışmanızı Saptamaları(Girebilirsiniz Oyuna belirli bir sorun olmayabilir fakat saptadıklarında direk hapise gönderiyorlar))
Küfürlü konuşmalarınız saptanırsa(Kişiye Karşı olmasa bile sistemde saptadıklarında direk gönderirler))
Ve herkesin bildiği gibi Legal Oto Programları(Bunun için sizde benim gibi hadi cnm ordan adamlar ortalıkta at koşturuyorlar diyebilirsiniz fakat tekrar söylüyorum adamlar sistemde farkettikleri anda atıyorlar 'bu bi bakıma adaların keyfiye kalmış')

Adamlar çok uyanık hiçbir zaman rastgele adam atmıyorlar hapise eğerki şikayet düzeyini artırır(İnceletme Başlatırsan) sana sistemde flood,küfür yada ip değiştirme programlarını direk gösteriyorlar.
 
4 Ara 2009
52
0
Oyun paraya dokuludu ıyıce. Benım charımda hapise gırdı.Kosp kullanmadıgım halde ve ticket attım aylardır beklıyorum. Sonuc nemı oldu oyunu bıraktım. Bu gidişle daha cok user bırakır oyunu.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.