Harddİsk BÖlme [61]

lazow61

Katılımcı Üye
18 Mar 2008
527
8
Partition Magic 8 ile tek Harddiski olan bilgisayarlarda, işletim sistemi yüklü iken harddiski yani sistemin yüklü olduğu sürücüyü sisteminize zarar vermeden bölümlüyebilirsiniz.
Bu anlatımda bunu nasıl yapabileceginizi anlatacağım. (F disk)
Programı buradan indirebilirsiniz.
https://tik.lat/sSqga
rar şifresi:www.resimliprogram.com

Önemli uyarı = Elektrik kesintisi ve Sistem Kilitlenmelerinden dolayı oluşabilecek veri kaybetme riskine karşı önemli belgelerinizin mutlaka yedeğini alın.
Sisteminizde kurulu Rollback RX, GoBack, Deep Freeze türü sistem sürücüsünü koruyan program varsa, Partition Magic ile işlem yapmadan önce bu programları pasif hale getirin yada kaldırın.




birvr6.jpg



ikikm2.jpg



uckp0.jpg



dortgz6.jpg



beszn0.jpg



altiqm1.jpg



yedies3.jpg



sekizcx3.jpg



dokuzlj4.jpg



oniw1.jpg



BU KADAR ARTIK SİZİNDE HARD DİSK İNİZ 2 PARÇA
 

musteo

Yeni üye
7 Tem 2008
1
0
ya partition magcle ilgili bir sorunum var.PROĞRAMI KULLANIRKEN ELEKTRŞK KESİLDİ ŞUAN DİSKLERİMDEN BİRİ GORUNMUYO.BİLG.YÖNET KISMINDAN GİRİNCE PARANTEZ İÇİNDE BİLİNMEYEN BÖLÜM YAZIYO.İÇİNDEKİ VERİLERİ KAYBETMEDEN NASIL SORUNU ÇÖZEBİLİRİM.ACİL YARDIM
 

@DrAgOn

Yeni üye
27 Eki 2007
1
0
teşekkürler kardeş sağolasın birde sorum olacak bana bir de hdd yi fabrika ayarlarına döndüren proğram lazım mümkünse yardımcı olabilirmisiniz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.