Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar biliyosunuz format atsak bile hdd içinde bütün bilgilerimiz kalıyor ve geri getirilebiliyor bu hdd yi tamamen ilk haline getirmek mümkünmü varsa nasıl yaparım
Butun bilgilerin kaldigida nerden cikti
Hersey siliniyor hddyi bicimlendirip windowsu tekrar yuklusyosun.
Hdd de her formatta veri kalsaydi gittikce yavaslar ve depolama alani dolardi.
arkadaşa katılıyorum normal yolla sildiğin veri geri getirilebilir ama formattan sonra veri kalmazButun bilgilerin kaldigida nerden cikti
Hersey siliniyor hddyi bicimlendirip windowsu tekrar yuklusyosun.
Hdd de her formatta veri kalsaydi gittikce yavaslar ve depolama alani dolardi.
Baska bir hesapa yedeklersen mumkunde hdd nin icindeki hersey siliniyor.
arkadaşa katılıyorum normal yolla sildiğin veri geri getirilebilir ama formattan sonra veri kalmaz
Gençler hdd silinen veriler tamamen silinmez. yani ilk aldığın gibi yapamazsın sildiğinde dosyalar olabildiğince küçülüyor.
Örnek :
Şimdi Diyelim 500Gb hdd Aldın Neden Hepsini kullanamıyorsun. yani bilgisayara taktığında 500 GB yazıyor mu. İşte O eksik olan yer cihazın kendine ayırdığı bölme. Verileri Sildiğinde Oraya Gidiyor Ve üstüne veri gelmediği sürece o verileri kurtarabilirsin
Şimdi piyasada pekçok silinen dosyaları geri getirme programı var onlar nasıl yapabiliyor. Demekki tamamen silinmiyor.
Diyelim Gittin Siber bir suç işledin nasıl kanıt buluyorlar bilgisayarını alıyorlar hdd içine bakıyorlar silinen dosyaları geri alıyorlar. Demekki Neymiş Hiçbir veri silinmiyor
Şimdi Bu dediklerimi bi düşün
Eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı. ozaman ben gittim bir siber suç işledim sonra bilgisayarı 20 dakikada format attım ve ben bu suçu hiç işlememiş gibi olmuş olurum.
Bu dediğimi unutma "Sanalda Hiçbir Veri KAYBOLMAZ"