Harddiskinize sıfır yazılır - Max blast 4

WaGranT

Kıdemli Üye
17 Şub 2008
2,064
25
@NK@R@
Bu Program bir format programı değidir.Format en çok 1 saat sürer ve yüzeysel olarak üzerine yeni bilgiler yazılana kadar silindi gözükür.
Bununla ise harddiskinize sıfır yazılır.
Yani herşeyiyle sıfırlanır tertemiz olur hatta daha önce harddikinizden zamanla ses gelmeye başlar.
işte o seslerin dahi kesildiğini ve sessiz çalıştığını görünce sizde benim gibi şaşırırsınız.
Evet bu gerçek yanlış duymadınız. Max Blast

Cd ye direk yazdırın nero yazar cd imajı ve anlatımı linktedir


burada.gif



[url]https://tik.lat/hw1G7



1111111111111111111.jpg

 
Son düzenleme:

heyy_gs

Üye
17 Ağu 2007
207
0
bu kadarıyla kalmaz bu proğram kardeş yazılımsal olarak bozulmuş hdd leride sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi yapar(hdd yazılım bilgisini siler yerine yenisini yükler) yani hdd den hiç kullanılmamış gibi olur
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.