Harekete Duyarlı Kameranız Olsun

Saint Thanatos

Kıdemli Üye
1 Şub 2007
2,833
37
Kıbrıs
Bu kücük program sayesinde bilgisayarimiza bagladigimiz herhangi bir kamerayi harekete duyarli hale getirip evimizi gözetleyebiliriz,

yada bilgisayarimi ben yokken kimler kullaniyor diye merak edip herhangi bir Trojan serveri kurmamiza gerek kalmaz.
Programı burdan indirebilirsiniz
https://tik.lat/cQjqc
programi calistirin, isterseniz zaman ayari yapin, ve calistigi andan itibaren en ufak bir hareket gördügünde hemen resmini ceksin!
Program ücretsizdir,mutlaka isinize yarayacagini düsünüyorum. fakat maalesef programin türkce veya ingilizce versiyonunu bulamadim, almanca paylasiyorum.
flash animasyonda her detayi anlatmaya calistim, izledikten sonra zaten programin almanca olmasi sizin icin bir sorun olmayacak..
arkaniza yaslanip animasyonu izlemek icin BURAYA TIKLAYIN..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.