içi tam dolu olmayan harici diskimi pc görmüyor takıyorum hem p*c kasıyor hem de harici diskten sesler geliyor bilgilerim bilgilerimi nasıl alabilirim disk önemli değil bilgiler önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içi tam dolu olmayan harici diskimi pc görmüyor takıyorum hem p*c kasıyor hem de harici diskten sesler geliyor bilgilerim bilgilerimi nasıl alabilirim disk önemli değil bilgiler önemli
dostum eger hard diskten tak tak diye ses cikiyorsa icinde 2 adet demir cd gibi bisey var onu okumasi icin o cd lere gecmis kafa gibi bisey var hatta bu soruna harddisk kafa atmasi deniyor eger icindeki cd plaklar hasar gormusse icindeki bilgilerde cop malesef
kardeşim düşürdüysen felan beyni gitmiştir veya usb bağlantı yeri var hard diski aç orayla bi oyna belki leğimlerinde problem vardır kablo giriş yerinde yani