virscan da var meta defender da varo zaman olur bak.eskiden file2scan vardı uygulamasıda vardı gayet güzeldi öyle bir uygulama yaptıralım olmazsa kleenscan'a 2 apiye bakar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
virscan da var meta defender da varo zaman olur bak.eskiden file2scan vardı uygulamasıda vardı gayet güzeldi öyle bir uygulama yaptıralım olmazsa kleenscan'a 2 apiye bakar.
Yalnız runtime olması önemli bu konuda hassas olmalıyızo zaman olur bak.eskiden file2scan vardı uygulamasıda vardı gayet güzeldi öyle bir uygulama yaptıralım olmazsa kleenscan'a 2 apiye bakar.
onlar rapor atıyorvirscan da var meta defender da var
Scantime geçeceksek zaten her türlü geçeriz. Scantime ( tarama zamanı ) anlık geçiş, çalışınca yakalanacaksa zaten bi anlamı yok. ama şöylede bir durum var bellekte çalışan tüm uygulamaları yakalayabilir nod32 hips. o yüzden extra dat atmayan bellekte çalışsa bile saf haline dönüşmeden çalışan bir kodlama gerekiyor. şifreli olarak çalışmalı exeye xor atmışsın gibi düşünebilirsin. saf hali olursa detect olur.Yalnız runtime olması önemli bu konuda hassas olmalıyız
Bu kadar koda gerek yok bence 10 yıllık alaylı tecrübelerim beni yanıltmiyor ise Harmmy Ollydbg videosuna bakar işScantime geçeceksek zaten her türlü geçeriz. Scantime ( tarama zamanı ) anlık geçiş, çalışınca yakalanacaksa zaten bi anlamı yok. ama şöylede bir durum var bellekte çalışan tüm uygulamaları yakalayabilir nod32 hips. o yüzden extra dat atmayan bellekte çalışsa bile saf haline dönüşmeden çalışan bir kodlama gerekiyor. şifreli olarak çalışmalı exeye xor atmışsın gibi düşünebilirsin. saf hali olursa detect olur.
disk çalısan uygulmalar gördüm algılanıyordu ama bu bellekte hiç algılanmıyor ilginç bir durumScantime geçeceksek zaten her türlü geçeriz. Scantime ( tarama zamanı ) anlık geçiş, çalışınca yakalanacaksa zaten bi anlamı yok. ama şöylede bir durum var bellekte çalışan tüm uygulamaları yakalayabilir nod32 hips. o yüzden extra dat atmayan bellekte çalışsa bile saf haline dönüşmeden çalışan bir kodlama gerekiyor. şifreli olarak çalışmalı exeye xor atmışsın gibi düşünebilirsin. saf hali olursa detect olur.
OllyDbg 'cu PcDoctor636 birde QuakeHacker vardı. Ben editörden kodlama ile anti geçerdim. yada Studpe fake dll + pump + packer yapardık FUD olmasda 2/35 gibi olurduBu kadar koda gerek yok bence 10 yıllık alaylı tecrübelerim beni yanıltmiyor ise Harmmy Ollydbg videosuna bakar iş![]()
Vel hasıl kelam neydi o günler... Çok merak ettiğim bir konu idi yıllardır Ollydbg üzerinde nasıl ve ne hareket ile neye dayanarak stub bozmadan değişim yapılırdı halen kafamı kurcalayan bir konuOllyDbg 'cu PcDoctor636 birde QuakeHacker vardı. Ben editörden kodlama ile anti geçerdim. yada Studpe fake dll + pump + packer yapardık FUD olmasda 2/35 gibi olurdu
Elimde eğitim seti var. upload ederim hala saklarım o seti. bende ufaktan reverse enginering merak sardım ollydbg ile çok iş yapılır..Vel hasıl kelam neydi o günler... Çok merak ettiğim bir konu idi yıllardır Ollydbg üzerinde nasıl ve ne hareket ile neye dayanarak stub bozmadan değişim yapılırdı halen kafamı kurcalayan bir konu
Her türlü desteğe ihtiyaç varElimde eğitim seti var. upload ederim hala saklarım o seti. bende ufaktan reverse enginering merak sardım ollydbg ile çok iş yapılır..
şöyle bir baktım 2012 den bu yana paylaştığım tüm paylaşımlar çöpe taşınmış.Her türlü desteğe ihtiyaç var
Muhtemel link kırık olduğu ve size ulaşamadıkları için olabilir üstadım eğer siz de uygun görürseniz dikkate değer tüm şeyleri tekrar aktifleştirme işlemlerine başlarızşöyle bir baktım 2012 den bu yana paylaştığım tüm paylaşımlar çöpe taşınmış.
valla çok iyi olr 28Dk lık undetected video konum dahi silinmiş video youtube de hala mevcut.Muhtemel link kırık olduğu ve size ulaşamadıkları için olabilir üstadım eğer siz de uygun görürseniz dikkate değer tüm şeyleri tekrar aktifleştirme işlemlerine başlarız
dailmotion yükle bende öyle yüklüyorum youtube herseye karısıyorvalla çok iyi olr 28Dk lık undetected video konum dahi silinmiş video youtube de hala mevcut.
benim videolarım duruyor silinmedi ki.dailmotion yükle bende öyle yüklüyorum youtube herseye karısıyor
varsa koyabilirmisin izleyimbenim videolarım duruyor silinmedi ki.
şimdi link koymak yasak diye biliyorum, youtube harmmy yazarsan çıkar diyeyim. 28 dk lık undetect eğitimivarsa koyabilirmisin izleyim
a evet gördüm bi sürü video var stub bağlantısı olusturmak felan güzel izlerim eski olsa bile onu biraz harmanlayıp yenilersen bile güzel bilgi olurşimdi link koymak yasak diye biliyorum, youtube harmmy yazarsan çıkar diyeyim. 28 dk lık undetect eğitimi