Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi benim için 1 numaraKeskin hatlara,renk seçimine,vurgulara bakarsak zztri den sonra ikinci role model harmmy.![]()
Eline Sağlık, logoda paylaştığım parçalar görüyorum uyum iyi çember içindeki yazılar daha iyi olabilir yarım kalmış ve beyaz renk pek göstermez siyah tercih edilebilir onun dışında font değiştirilebilir.Bugün; üstümde emeği büyük, forumda en sevdiğim abilerimden biri olan.
@Harmmy abime logo + wallpaper tasarımını hediye ediyorum.
Güle güle kullan abi...
İmzalı Logo
![]()
İmzasız Logo
![]()
İmzalı Wallpaper
![]()
İmzasız Wallpaper
![]()
SAYGILARIMLA
Onu söyleyecektim, kenar süsleri size ait helal edin yapamıyorum hocamEline Sağlık, logoda paylaştığım parçalar görüyorum uyum iyi çember içindeki yazılar daha iyi olabilir yarım kalmış ve beyaz renk pek göstermez siyah tercih edilebilir onun dışında font değiştirilebilir.
Teşekkür ederimEfsane bir şey olmuş ellerine sağlık,şahsen çok beğendim.
mükemmel olmuş bir gün bizede denk gelir umarımBugün; üstümde emeği büyük, forumda en sevdiğim abilerimden biri olan.
Güle güle kullan abi...
İmzalı Logo
![]()
İmzasız Logo
![]()
İmzalı Wallpaper
![]()
İmzasız Wallpaper
![]()
SAYGILARIMLA
Teşekkür ederim, vakit bulursam elbette..mükemmel olmuş bir gün bizede denk gelir umarımeline sağlık hocam
Teşekkür ederim abi..Gizli bir örgüt logosu gibi görünüyor dıştan o kadar güzel
Döktürmüşsün kardeşim eline sağlık
Eline sağlık başkan
Teşekkür ederim, rastgele seçiyorum umarım denk gelir..Selamlar...
elinize sağlık çok güzel olmuşlar. Bize de bir gün nasip olur inşallah.
Eline sağlıkBugün; üstümde emeği büyük, forumda en sevdiğim abilerimden biri olan.
Güle güle kullan abi...
İmzalı Logo
![]()
İmzasız Logo
![]()
İmzalı Wallpaper
![]()
İmzasız Wallpaper
![]()
SAYGILARIMLA
Logo da yazı fontu göze daha hoş seçilmelidir. Zira fontlar düzgün olursa taktire şayan.Bugün; üstümde emeği büyük, forumda en sevdiğim abilerimden biri olan.
Güle güle kullan abi...
İmzalı Logo
![]()
İmzasız Logo
![]()
İmzalı Wallpaper
![]()
İmzasız Wallpaper
![]()
SAYGILARIMLA
Güzel düşüncen ve tasarımın için çok teşekkür ediyorum. iyi insanlar iyiki varlar. Emeğim varmı bilmiyorum ama varsa helali hoş olsun. Buraya da bir mesaj bırakayım öğrenmeye açık meraklı herkese birşeyler katmak öğrenme bilgi birikim süreçlerinde bir tuğlada ben koymak isterim kötü niyetli olmadıkları sürece..Bugün; üstümde emeği büyük, forumda en sevdiğim abilerimden biri olan.
Güle güle kullan abi...
İmzalı Logo
![]()
İmzasız Logo
![]()
İmzalı Wallpaper
![]()
İmzasız Wallpaper
![]()
SAYGILARIMLA
Asıl ben teşekkür ederim abi, bana yardım etmesen undetected alanında olamazdım bile, güle güle kullan...Güzel düşüncen ve tasarımın için çok teşekkür ediyorum. iyi insanlar iyiki varlar. Emeğim varmı bilmiyorum ama varsa helali hoş olsun. Buraya da bir mesaj bırakayım öğrenmeye açık meraklı herkese birşeyler katmak öğrenme bilgi birikim süreçlerinde bir tuğlada ben koymak isterim kötü niyetli olmadıkları sürece..