Havij 1.15 Pro ile Site Hack + Havij 1.15Pro Crack

alperener

Yeni üye
17 Ara 2010
26
0
açılıp kapanmadan şikayet eden win 7 kullanan ve 64 bit takılan arkadaşlar çözüm için bunu deneyin;

Havijin bulunduğu kurduğunuz c dizinine gelin.
programın exe dosyasını bulun
sağ tıklayıp özellikler diyin.
programın kurulduğu hedefin en sağına gelin ve -Remaple yazın.
kaydedin.daha sonra açın.hata düzelmesse yapacak başka çare kalmıyor.
 
6 Tem 2011
212
1
GökYüzü
Geri kapatma sorununa suan için yardım edemiyorum windowsu bıraktığım için bakamıyorum ancak şöyle bir fikrim qeldi . Programı düzgün kurduğunuza eminmisniz videodaki gibi loadırı yaptınızmı birde bazı sitelerde hata verebiliyor banada olmustu bi kac kere analize bastınmı hata veriyor onlar siteden kaynaklanıyor galiba ama genede tam bilmiyorum araştırma yapmanızda fayda var .
 

SwaT038

Yeni üye
27 Ocak 2012
2
0
Kardeş bende windows xp kullanıyorum havij 1.15 pro loader by exidous açılmıyor hata veriyor ??
 

ender708

Yeni üye
10 Nis 2012
7
0
Teşekkürler gayet güzel fakat md5'i nasıl kıracağız ?

Düzenleme:Arkadaşlar birde sql enjeksiyon açıklı siteleri nasıl bulabiliriz ?
 
Son düzenleme:

Kacamax

Katılımcı Üye
29 Nis 2012
657
1
Sivas / 58
sorun yasadiginizi gördüm programda onun icin üye oldu. Arkadaslar ilk önce programa sag tiklayip admin olarak calistir derseniz sorun kalmaz indirdim acilmadi admin olarak calistirdim acildi birde bunu deneyin.
 

Kacamax

Katılımcı Üye
29 Nis 2012
657
1
Sivas / 58
yok o da olmadi diyorsaniz son careniz var :))) resimdeki gibi yapin Path yazan yere C:/Program Files/Havij/Havij.exe yaparsaniz olacaktir. buda olmazsa benden bu kadar :)

RESIM:
kacamax.png



Flood yapiyorsam ksura bakmayin amacim sadece yardimci olmak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.