Havij Portable Yardım

Vps

Yeni üye
4 Eki 2015
20
0
*********s.com

TÜRKİYENİN İLG CARDİNG PLATFORMU Merhaba arkadaşlar,
son bir kaç aydır dtye yoğun ziyaretçi trafiği gerçekleşiyordu bunun kaynağını dün gece tesadüf eseri ziyaretçi kaynağını görmemle öğrenmiş bulundum ve sizinle de paylaşmak istedim

bilindiği gibi carding konusunda Türkçe bilgi ve paylaşım kaynağı şuan Türkiye'de rakipsiz ve tartışmasız başarıyla hakkını veren tek kaynak DT platformu dur, bu kanıya varmamızı sağlayan birçok olayı bizzat gerçekleştirdik ve şahit olduk, Türkiye'nin önde gelen sosyal ağları, (facebook, twitter) tartışma platformları( kızlarsoruyor ve niceleri.. ) entry girilen sözlükler (ekşisözlük ) ve devlet kurumları (Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ) gibi kurum ve platformlarda çok dedikodumuz yapıldı, tabi bunlar tespit ettiklerimiz gözümüze çarpanlar.

şimdi ise ünümüz Türkiye sınırlarını aşmış, dünyaca tanınmış carding platformu olan bizim gibi onlarda zaman zaman zor günler geçirmelerine rağmen yinede bu alanda yılmadan kendilerini adamış koca yürekli insanların birleştiği blackstuff DT'yi resmen tanımış ve dost site olarak web sitelerinden link vermişlerdir, blackstuff sayesinde şuan yabancılar tarafından da ilgiyle takip edilen bir platform olma yolunda ilerliyoruz, tabiki bizim kitlemiz yabancılara dönük değil bizzat kendi topraklarımız da meyve verecek bilgi fidanlarını yetiştirmektir ve daha Profesyonel Türkçe Carding alanını geliştirmek olacaktır.

Keyfini çıkarın herkese başarılar.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.