Havijden Site MD5 Bulma Dersi !!! Videolu !!!

'Black-King

Yaşayan Forum Efsanesi
30 Tem 2012
10,353
340
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar Daha önceden yapmış olduğum MD5 Kırıcım Vardı. Çok İyi Bir Çalışmaydı.
Ama simdi video yorumlarına ve konuya nasıl md5 buluruz nasıl yaparız nasıl ederiz gibi cümleler kuruldu ve bazı arkadaşlar argo'ya kaçtı artık. bende video hazırladım sizler için umarım yararlı olur bu seferki. video yorumlarına argo konuşanlarda emeğe saygınız olsun madem beğenmediniz kullanmayın. / her neyse videomuzu göstereyim şöyle buyrun :
Havij MD5 Bulma - YouTube
720p HD izliye bilirsiniz.
Şimdide linklere geçelim googleye yazıp indirmek varken zor yol olan bana sormanızdan dolayı buyrun linkeride veriyorum.
Havij Pro 1.15 İndir !!!
Md5 Kırıcımız!
En sağlam md5 kırıcı budur sitelerden daha iyidir.
videoda kırmaya çalıştığımız md5 : "e081f95c93564cd51f917bd6e330a5ba" budur arkadaşlar.
1. listede kıramadım ben ama 2.3.4. - 46. listede illaki vardır :)
umarım faydam olmuştur emeğe saygı gösterip küfür etmezseniz sevinirim. [Youtube]
yorumlarınızı bekliyorum /
 

'Black-King

Yaşayan Forum Efsanesi
30 Tem 2012
10,353
340
İstanbul
videoyu başlatırken yandaki Youtube yazısına bas youtube girinceki * yerine basıp 720p HD yap izle.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.