Çok takip ettiğim ve neredeyse tüm öğrenmek istediğim konuları bulduğum sitede ilk günüm ve ilk konum. Saygılarımla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş bulduk teşekkür ederim. Bulamadığım bir ayar var. Mesela Bir foruma Cevap yazıyorsun cevabın altına bir özlü söz yada birşeylerin linklerini koyuyorsun. Bunlara göz atmak istiyorum fakat ayarlarını bulamadım. yardım ederseniz sevinirimHoş Geldin Ben ByXen Takıldığın Noktaları Bana Sorabilirsin..
Burdan Forum Kurallarimizi Forum Kuralları - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform...
Misyonumuzu TurkHackTeam Misyon
Okumanı Rica Ederim.
Burdan Web & Server Güvenliği(Hack Konularının Temelleri) - Web & Server Güvenliği - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform...
Takıldığın Yerleri Bana Özelden Ve Yardım Merkezine Sorabilirsin.
THT Yardım Merkezi - THT Yardım Merkezi - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform...
Teşekkürler ByXen
Hoş bulduk teşekkür ederim. Bulamadığım bir ayar var. Mesela Bir foruma Cevap yazıyorsun cevabın altına bir özlü söz yada birşeylerin linklerini koyuyorsun. Bunlara göz atmak istiyorum fakat ayarlarını bulamadım. yardım ederseniz sevinirim
Eywallah dostum.
İmza yı Diyorsun Sanırım.
Sağ üstte özel mesajlar>imzayı düzenle>yaz oraya istediğini vs.>signatürümü kaydet.