Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar heçkır olmak için veya herhangi bi programlama dilini ogrenmek icin; forumdan
Web tasarim-GT gibi seylerde matematik cok onemlimidir?
Eee ?? çok gereksiz bir konu hatta konuda denmez ne bu arkadaşım ?
Kardeşim sakin ol.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.Adam ne güzel birşey öğrenmek için soruyorİnsanın bilmediği şeyler için böyle sorular sorması mantıklı değil mi
![]()
Arkadaşlar dediğin kişilerin yazısında bir saçmalık bence yok genelde programlarda 4 işlem yeterlidir e yapmayı planlıyorsun prof. matematik bilgisi bilip ? he Anca gelişmiş bir hesap makinesi yazarsın![]()
Arkadaşlar dediğin kişilerin yazısında bir saçmalık bence yok genelde programlarda 4 işlem yeterlidir e yapmayı planlıyorsun prof. matematik bilgisi bilip ? he Anca gelişmiş bir hesap makinesi yazarsın![]()
Cahilliğin şuradan belli matematiği işlemden ibaret sanıyorsun en basitinden örnek vereyim bir program yaparken onu bile algoritma ile yazarsın programın büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre bu algoritma değişir bunu yazmak içinde matematik gerekir git en iyi yazılımcıya sor bunu ha bu arada en iyi bilgisayar yazılımlarını geliştiren matematik mühendisleridir hatta bu fetonun bylock programını bile matematik mühendisleri yazmıştır asıl yazılıma gerek yok matematik bil yeter
Matematik heryerde gerekir ama çok değil. Şu ana kadar (Gelişmiş Hesap Makinesi) haricinde 4 işlemden başka birşey kullanan program yazmadım/görmedim. Algoritma diyince kulağa çok önemli birşey gibi geliyor ama hiç algoritma şeması ile program yazmadım. Bana göre gerekte yok. Yani gelişmiş hesap makinesi yapmayacaksan öyle yüksek matematiğe ihtiyacın yok.