Hedef Android Telefonu İzleyin, Her Türlü İşlemi Yapın! No-IP Kullanmadan AndroRAT Kurulumu

hasannha

Yeni üye
22 Haz 2010
8
0
Konya
birisi bana yardımcı olurmu açılmıyor port

musileno hocam sizi ekledim skypeden fakat cevap vermıorsunuz
 
Son düzenleme:

crlcrlcar

Yeni üye
20 Eyl 2015
19
0
Arkadaşlar bende jar dosyası açılmıyor İlk başta Wİnrarla açılıyordu java olarak açtım tıklıyorum on bin kere gine tık yok windows 8 languae lütfen yardım kafayı yicem yoksa !!!!
 

onurcan22

Yeni üye
5 Eyl 2010
15
0
Paylaşımınız için teşekkür ederim fakat port açarken hata yaptım galiba açtığım portu kontrol ediyorum kapalı gösteriyor huawei hg552e modemim var port açma konusunda yardımcı olabilicek varmı.
 

asaral1903

Yeni üye
23 Eki 2007
2
0
telefonu kapatıp açtıktan sonra program çalışıyor mu?
tekrar bağlantı kurabiliyor muyuz?
teşekkürler
 

Byangraf

Yeni üye
21 Eki 2015
6
0
Yeni klasör\Android.Musileno.THT\AndroRat\Skype 6.7.0.460\AndroidManifest.xml' dosyası bulunamadı. sürekli bu hatayı veriyor hangi Apk yı denesem yardımcı olabilirmisiniz arkadaslar Hersey kurulu bilgisayarımda java ile ilgili
 

cezarritto

Üye
10 Eyl 2015
129
0
merhaba. benim modem "netis".. port acmada sikinti var. hem bi soru sorcam. uzaktaki bir telefonun MAC adresini bildigimizde bu islem gecerli ola bilirmi ona? ve ya diyelim ki mesela facebooka telefonla girdi, ona bu akp-yi gonderebiliyor muyuz(onunla konustugumuz anda)?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.