Hedef Android Telefonu İzleyin, Her Türlü İşlemi Yapın! No-IP Kullanmadan AndroRAT Kurulumu

egemen010

Üye
3 Şub 2011
190
0
İlk Not: Uzun yazıları okumaya üşeniyorsanız, linkler en alttadır, baştan söyliyeyim.

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, hepinizi selamlıyorum teker teker. Biliyorum, siz de hedef Android işletim sistemine sahip telefonu izlemek, görmek, mesajlarını okumak, aramalarını dinlemek istiyorsunuz. Kolayca ve sinsice bunu yapmak istiyorsunuz. Lakin nasıl yapılacağını bilmiyorsunuz. Nasıl başlayacağınızı da. Üzülmeyin, buraya gelerek işin yarısını hallettiniz bile.
Sanal dünyada Remote Administration Tool (RAT) denilen bir gerçek var. Bu ne yapar, belki bir çoğunuz biliyorsunuz, adı üstüne, uzaktan admin kontrolü. Az önce bahsettiğim özellikleri bütün sistemlere uyarlayabilirsiniz. İşte size bunun Android versiyonu olan AndroRAT' tan bahsedeceğim bu konumda. Şimdi bazılarınız içinden diyecek "e bu Android Linux bazlı değil miydi, hani Linux'a virüs girmezdi, sen kimi yiyiyorsun kardeş? Diyebilirler. Ancak öncelikle Android, saf bir Linux değildir, temeli Linux'tur sadece. Ve normalde RAT virüstür, Antivirüs programları virüs olarak algılar ama AndroRAT virüs değildir, çalışma mantığı da öyle. Biliyorsunuz Android sisteme .apk dosyaları kurarken size dosyanın kullanabileceği izinleri gösterir ve insanların 99% u bunları okumayarak 'Devam' ve 'Kur' der. Ki okuyan 1% lik kesimin sizce yüzde kaçı o uygulamayı yüklemekten vazgeçer onu da bir düşünün.
AndroRAT'ın çalışma mantığı basitçe şudur, herhangi bir .apk dosyası düşünün. (Ben videoda Bluetooth Okey'in .apk'sını kullandım). O .apknın içine erişim izinlerini enjekte eder ve kişi .apk'yı kurduğu an siz de PC'nizde ayarları düzgün yapmışsanız erişimi sağlarsınız. Basitçe olay budur yani.
AndroRAT hakkında piyasada yeterli ve detaylı anlatım bulunmadığını, halihazırdaki anlatımların da No-IP üzerinden yapıldığını farkettim. Biliyorsunuz No-IP Türk IP'lere kapandı.
Ben size yine de kısaca adımlardan bahsedeyim,

  1. Duck DNS ile IP Sabitlenir
  2. Modemde uygun adrese port açılır
  3. JDE ve JDK kurulur ayrıca java en son sürüme güncellenir
  4. Ve benim verdiğim linteki dosyadaki Binder ile RAT, .apk'nın içine gizlenir.
  5. Çeşitli Sosyal Mühendislik yöntemleriyle RAT kurbana yedirilir ve görev tamamlanır.
Anlatım, kurgu, senaryo tamamen bana aittir. Bana ait olmayan tek şey AndroRAT'tır yani programı tabii ki ben yazmadım. Ama birileri kullanamadıktan sonra olup olmaması ne fark eder değil mi :)

Direk ilknotu okuyup buraya gelenlerden misiniz ? Sabırsızlıkla beklediğinizi biliyorum. İşte bütün linkler :


Not: Algılanan dosyaların hepsi, görüldüğü üzere AndroRAT'ın kendisidir. Hiçbir sıkıntı yoktur.

İndirme linkini, .zip şifresini ve virüstotal tarama sonucunu videonun açıklamasına koydum, oradan ulaşınız.
https://youtu.be/H6Koyky6WWQ



Edit 1 : Port Açmakta Sorun Yaşayanlar, Mesaj yoluyla TeamViewer bilgilerini bana atarsa yardımcı olabilirim.
Edit 2: Bana çok fazla yardım talebi maili geldi gelen kutum baya karıştı arkadaşlar o yüzden skype yolu ile benle iletişime geçiniz bundan sonra..
Edit 3: Portunuzun açılıp açılmadığına kesin çözüm..
http://musileno.net/port-tarayici/

Edit4: Yedek link eklendi (Dropbox).

Edit5: Programı editlemek, yeni fonksiyonlar eklemek isteyen developer dostlarımın önünü açmak için source'u paylaştım. İndirem linki youtube açıklamasındadır..

Eline sağlık teşekkür ederim ama sorum olacaktı apk yi geçirdikten sonra nasıl telini girecek kısacası telden nasıl kullanacağız onun anlatımını yalabilirmisiniz acaba ?
 

Kzgnbery

Üye
12 Ara 2015
61
0
kardeşim herşeyi videodaki gibi yaptım ama gelmiyor tw versemde müsait olduğun zaman bi baksan olurmu ?
 

lugubrious

Yeni üye
24 Nis 2016
5
0
İstanbul
GRjnJZ
Eline sağlık sormam gereken bir konu var herşey halloldu harfiyen yaptım sıkıntı yok sonra androrat project e giriyorum ancak gözüken ??? simgeli yere ve cihaza erişim sağlayamıyorum sıkıntı ne olabilir?
 
Son düzenleme:

lugubrious

Yeni üye
24 Nis 2016
5
0
İstanbul
AndroRat'ı yaptım port filen açık.Buildden Hidden'i seçmeden apk oluşturup telefonuma atıyorum telefondan kurup açıyorum.Arkaplanı siyah olan üzerinde 2 beyaz kutucuk ve 2 buton olan bir ekran geliyor.Üst kutucukda Duck Dns hostum yazıyor onun altında da port onun altında da Start Service ve Stop Service butonları var.Neyse bağlantı geliyor uygulama açılınca ama uygulamayı kapayınca bağlantı gidiyor napacağım?

bende de aynı sorun
 

faumis

Yeni üye
26 Nis 2016
2
0
Andoid linux önerdiginiz program varmı ?
Not: kingroot ile root attım cihaz modeli GM discovery
 

dollardance

Yeni üye
25 Haz 2016
31
0
Antalya
Kardeşler konuyu hortlatmak gibi olacak ama bi sorum olacak ben bunu hedef cihaza uyguladım fakat bazı fonksiyonları kullanamıyorum uygulamayı tam olarak kullanabilmem için ne yapmam gerek bana yardımcı olabilecek varmı
KULLANABİLDİKLERİM: sms geçmişi , ortam dinlemesi , çağrı geçmişi
geri kalan kamera fonksiyonları , dosyalara erişim fonksiyonları vesayre kullanım dışı yardımcı olabilecek biri varsa büyük hayra geçer şimdiden teşekkürler...iyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.