Hedef Android Telefonu İzleyin, Her Türlü İşlemi Yapın! No-IP Kullanmadan AndroRAT Kurulumu

Hack59

Yeni üye
6 Şub 2012
41
0
Çorlu
hocam herşeyi dediğiniz gibi eksiksiz ya ptım apk yı yedirdim apk yı açtı fakat bana bağlantı gelmiyor androrata hata yaptıgımı sanmıyorum tekrar tekrar herşeyi kontrol ettim
 

truktias

Yeni üye
31 Eki 2009
10
0
musileno

Android versiyonunu Googe Play'den indirebilirsiniz ancak sızabileceğiniz telefonlar java sistemli telefonlar olacaktır.
musileno kardeş bu programı kurma konusunda yardımcı olabilirmisn maddi manevi karşılığı neyse karşılamaya hazırım skype adresin varsa özelden bi konuşalım sennle
 

can3062

Katılımcı Üye
27 Nis 2016
699
1
Antalya
İlk Not: Uzun yazıları okumaya üşeniyorsanız, linkler en alttadır, baştan söyliyeyim.

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, hepinizi selamlıyorum teker teker. Biliyorum, siz de hedef Android işletim sistemine sahip telefonu izlemek, görmek, mesajlarını okumak, aramalarını dinlemek istiyorsunuz. Kolayca ve sinsice bunu yapmak istiyorsunuz. Lakin nasıl yapılacağını bilmiyorsunuz. Nasıl başlayacağınızı da. Üzülmeyin, buraya gelerek işin yarısını hallettiniz bile.
Sanal dünyada Remote Administration Tool (RAT) denilen bir gerçek var. Bu ne yapar, belki bir çoğunuz biliyorsunuz, adı üstüne, uzaktan admin kontrolü. Az önce bahsettiğim özellikleri bütün sistemlere uyarlayabilirsiniz. İşte size bunun Android versiyonu olan AndroRAT' tan bahsedeceğim bu konumda. Şimdi bazılarınız içinden diyecek "e bu Android Linux bazlı değil miydi, hani Linux'a virüs girmezdi, sen kimi yiyiyorsun kardeş? Diyebilirler. Ancak öncelikle Android, saf bir Linux değildir, temeli Linux'tur sadece. Ve normalde RAT virüstür, Antivirüs programları virüs olarak algılar ama AndroRAT virüs değildir, çalışma mantığı da öyle. Biliyorsunuz Android sisteme .apk dosyaları kurarken size dosyanın kullanabileceği izinleri gösterir ve insanların 99% u bunları okumayarak 'Devam' ve 'Kur' der. Ki okuyan 1% lik kesimin sizce yüzde kaçı o uygulamayı yüklemekten vazgeçer onu da bir düşünün.
AndroRAT'ın çalışma mantığı basitçe şudur, herhangi bir .apk dosyası düşünün. (Ben videoda Bluetooth Okey'in .apk'sını kullandım). O .apknın içine erişim izinlerini enjekte eder ve kişi .apk'yı kurduğu an siz de PC'nizde ayarları düzgün yapmışsanız erişimi sağlarsınız. Basitçe olay budur yani.
AndroRAT hakkında piyasada yeterli ve detaylı anlatım bulunmadığını, halihazırdaki anlatımların da No-IP üzerinden yapıldığını farkettim. Biliyorsunuz No-IP Türk IP'lere kapandı.
Ben size yine de kısaca adımlardan bahsedeyim,

  1. Duck DNS ile IP Sabitlenir
  2. Modemde uygun adrese port açılır
  3. JDE ve JDK kurulur ayrıca java en son sürüme güncellenir
  4. Ve benim verdiğim linteki dosyadaki Binder ile RAT, .apk'nın içine gizlenir.
  5. Çeşitli Sosyal Mühendislik yöntemleriyle RAT kurbana yedirilir ve görev tamamlanır.
Anlatım, kurgu, senaryo tamamen bana aittir. Bana ait olmayan tek şey AndroRAT'tır yani programı tabii ki ben yazmadım. Ama birileri kullanamadıktan sonra olup olmaması ne fark eder değil mi :)

Direk ilknotu okuyup buraya gelenlerden misiniz ? Sabırsızlıkla beklediğinizi biliyorum. İşte bütün linkler :


Not: Algılanan dosyaların hepsi, görüldüğü üzere AndroRAT'ın kendisidir. Hiçbir sıkıntı yoktur.

İndirme linkini, .zip şifresini ve virüstotal tarama sonucunu videonun açıklamasına koydum, oradan ulaşınız.
https://youtu.be/H6Koyky6WWQ



Edit 1 : Port Açmakta Sorun Yaşayanlar, Mesaj yoluyla TeamViewer bilgilerini bana atarsa yardımcı olabilirim.
Edit 2: Bana çok fazla yardım talebi maili geldi gelen kutum baya karıştı arkadaşlar o yüzden skype yolu ile benle iletişime geçiniz bundan sonra..
Edit 3: Portunuzun açılıp açılmadığına kesin çözüm..
http://musileno.net/port-tarayici/

Edit4: Yedek link eklendi (Dropbox).

Edit5: Programı editlemek, yeni fonksiyonlar eklemek isteyen developer dostlarımın önünü açmak için source'u paylaştım. İndirem linki youtube açıklamasındadır..
Merhaba.Androratı hazırladım arkadaşıma bluetoothtan attım fakat pc kapalı.Pcti açınca bana bilgileri gelir mi yoksa pc açıkken mi yapmak gerekir ?
 

EBB10C

Katılımcı Üye
26 Mar 2016
968
0
Kardeşim bu android için mi ? Ben tam anlamadım apk'yi karşıya attıktan sonra çalıştırdıktan sonra bilgileri bilgisayardaki andorat'a gelecek mi görebilecek miyiz
 

I am nobody

Uzman üye
10 Haz 2016
1,072
0
Bakin arkadaslar androrat ile apk yi olusturun daha sonrs hedef kisiye atin ve acsin. Siz pc yi kapali olsa bile kurba a bisi olmaz. Pc nizi acarsiniz eger hedefte internete bagli ise baglanti gelir o baglanti ile halledersiniz fakat androrat artik calismiyor diye biliyorum onun icin spynet onerimdir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.