Hedef Bilgisayara Sızın! DarkComet 5.3.1 Kurulumu ve Kullanımı - No-IP Kullanmadan

17 Nis 2015
53
0
Ya dostum ne yaparsam yapiyim diğer bilgisayarlarda algılamıyor port felan her şey tamam.Yardımcı olabilirmisin bi sorun nedir ?
 

respect15

Yeni üye
8 Şub 2015
3
0
Portlar açık güvenlik duvarı kapalı yinede başkasının pcye baglantı kuramıyorum acilen yardım.
 

enfas

Üye
23 Nis 2015
53
0
teşekkürler aynısını yaptım çalıştı bide cypter olsaydı tadından yenmezdi :) cypter ile ilgili video bekliyorum :)
 

batin44

Yeni üye
23 Nis 2015
3
0
Malatya
Beyler kaç gündür araştırıyorum port açmayı bir türlü beceremedim :( hiçbir videodada benzemiyor benim modeme . modem markası tilgin , bilen varsa yardımcı olsun lütfen
 

QuantumShark

Katılımcı Üye
19 Nis 2015
635
0
crypteri indirdimde videondakıyle aynı degıl yanlıs bırseyımı ındırdım ben lınkını atabılırmısın rıca etsem
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.