Hedef Bilgisayara Sızın! DarkComet 5.3.1 Kurulumu ve Kullanımı - No-IP Kullanmadan

MeMIN01

Yeni üye
27 Mar 2016
33
0
Bilinmiyor..
https://m.facebook.com/ismail.tikicieri.36?fref=ts




Herkese merhaba THT ailesi öncelikle şimdiden herkesten ve üstlerimden özür dilerim böyle msj atmak yasak ama atmak zorundayım bu şerefsiz kişi İnternetten millete ana avrat küfür ediyor ve Türk sitelerini çökertiyor ve bazı arkadaşlara msj atıp türk oldukları için küfür ediyor türk milletine küfür ediyor sizden ricam yardım etmeniz böyle şerefsizsin böyle rahat hareket etmesi benim gerçekten zoruma gitti sizden yardım istiyorum elimden geleni yaptım olmadı lütfen bu kişinin hesabını kapatın THT ailesi tekrardan herkesten ve üstlerimden özür dilerim herkese iyi geceler
 

Hinnves

Katılımcı Üye
8 Eyl 2016
915
0
Sinop
Darkcomet kapalıyken yani pc kapalıyken bi arkadaşın pcsine diyelim virüsü attık, pcmi açtığımda, darkcometi açtığımda o attığımız user gelir mi?
 

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Videonun görüntülenmesi 107 bini aştı, google'da uzun zamandır en üstteyiz. Gösterdiğiniz ilgi için hepinize çok teşekkür ediyorum.
 

mercanx3

Yeni üye
8 Eyl 2016
19
0
diğer rivayette şöyle gelmiştir:Kim yıldızlarla ilgili bir ilim iktibas etmişse sihirden bir şube iktibas etmiş demektir. (Yıldız ilmi) arttıkça (sihir ilmi de) artar."

Ebu Davud, Tıbb 22, (3905).
 

Hackerist16

Yeni üye
19 Eyl 2015
16
0
Bursa
Merhaba arkadaşlar, hepinizi teker teker selamlıyorum. Uzun zamandır detaylı bir DarkComet konusu açmayı düşünüyordum kısmet bugüneymiş. Biliyorsunuz piyasadaki DarkComet konularının ve anlatımlarının 2 önemli sıkıntısı var. Birincisi, anlatım No-IP üzerinden olduğu için. Biliyorsunuz No-IP Türk Ip'lere engellendi. İkincisi, konular eski olduğu için buna binaen konudaki DarkComet sürümünün de çok eski olması. Benim anlatımım en güncel/stabil sürüm olan 5.3.1 üzerindendir arkadaşlar.
İsterseniz bilmeyenler için DarkComet nedir ne değildir, onlardan bahsedeyim sizlere biraz. DarkComet, bir RAT'tır. RAT nedir derseniz, açılımı Remote Administration (veya Access diyenlerde var doğrusunu Allah bilir) Tool, yani uzaktan erişim aracıdır. Tabii ki en çok kullanılan ve başarı oranı yüksek olan RAT'ımız DarkComet'tir. Gelin biraz da DarkComet ile neler yapabileceğimize göz atalım;

DarkComet hedef bilgisayara bulaştırıldığı takdirde kişinin;
- WebCam'ine erişip onu izleyebilirsiniz.
- Mikrofonuna erişip onu dinleyebilirsiniz.
- Ekranına erişip onu ister sadece izleyip, isterseniz kontrol de edebilirsiniz.
- Dosyalarına erişip istediğiniz dosyayı kendi bilgisayarınıza kopyalayabilir, istediğiniz kendi dosyanızı da karşıya aktarabilirsiniz.
- Keylogger özelliği ile karşı tarafın her türlü şifresine erişebilir, ister bu şifrelerin loglarını an be an FTP yolu ile sunucunuza aktarabilir, ister kurban aktifken menüden görüntüleyebilirsiniz.
- Bağlı olduğu ağların şifresine erişebilirsiniz.
- Bilgisayarını kapatabilir, yeniden başlatabilir, gücü bir anda kesebilirsiniz.
- Her türlü donanım bilgisine erişebilirsiniz.
- Kayıt defterine erişebilirsiniz.
- Ve tabiiki sistemi sonsuza dek kullanılamaz hale getirebilirsiniz.


Peki bütün bunlar iyi, hoş güzel de biz bunu karşı tarafa nasıl yedireceğiz diyenlerdenseniz, videoda her şey mevcuttur. Dilerseniz adımlarımıza bir göz atalım;

1- DuckDNS ile IP sabitlenir.
2- Port açılır ve açıldığından emin olunulur.
3- DarkComet serverı oluşturulur.
4- Oluşturulan server, karşı bilgisayarda virüs olarak algılanmaması için 'cryptlenir'.
5- Server kurbana yedirildikten sonra dilediğince kullanılır.

Gelelim linklere, arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim, virüstotal koymayacağım, koymam da çok anlamsız olur.
İşte video linki (bütün linkler açıklamadadır.).
https://www.youtube.com/watch?v=wTWzxpWozXU&feature=youtu.be


https://www.youtube.com/watch?v=wTWzxpWozXU&feature=youtu.be

Güncel crypterlar bulabileceğiniz adres : Undetected - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform...


Yine bir konunun sonuna geldik arkadaşlar, bir sonraki anlatımımda görüşmek üzere.

Not: DarkComet'in işlevlerinden madde madde bahsettim gördüyseniz. 1,2,3,4,5,6 ve 10. maddeleri karşı bilgisayarda gerçekleştirmek yasadışıdır. Sadece kendi bilgisayarınızda veya buna razı olan bir arkadaşınızın bilgisayarında deneyiniz. Aksi takdirde oluşacak sorumlulukların hiçbiri Musileno'yu bağlamaz.

Copyright Musileno

2015
Hocam oncelıkle selamun aleykum sızdıgımız pc deki kullanıcı vırus oldugunu anlayıp otomatık kendısı sılıyor erısımım kayboluyor bunun bı caresı varmı :? teşekkürler yararlı konu :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.