Başlayalım..
Yenisin %100 belli
öncelikle dilleri öğren ardından upload açıklarıyla tamper data eklentisiyle shell sokmaya çalış dediğim upload açıkları kineditor değil başkaları anladınız siz.
ya da yeni olduğun için ben ona lamer programı diyorum (HAVİJ)
sitede açık taramak için safe3 , acunetix kullanma onlar zaman kaybı netsparker gibi gelişmiş bir program var onu kullan sitede açık bul videoları seyret hackle
hedef site hack kısa özet :
sitede netsparker yada manuel olarak açık ararsın gerisini anlatmayayım
yok açık bulamadın sunucudaki diğer sitelere bakarsın onlardan birini hacklemen zaten yetiyor . shell bastıktan sonrası kolay.
kısa olarak ne tür dorklar kullanmanıda söleyeyim (ben şahsen hedef site belirleyip hacklemekten yanayım ve olede yapıyorum)
inurl

hp?id= gibii basit dorkları ele al geliştir ve ufak ufak öğren artık gelişmiş bulunmaktasnız çoğu hemçkırın yaptıklarını yapa bileceksin (tembelliğini yenme vakti)
artık windowsla işimiz bitti sıra linuxu kemirmekte
linux zaten herkes tarafından HACKER İŞLETİM SİSTEMİ olarak biliniyor ama ölede demeyek windowsu da o kadar yıldır kullanıyoz ...
windowsdan yapacam ben diyosan bu programlar şart
mozilla firefox (web tarayıcı ama sen bunu içine tamper data eklentisini kuracaksın)
netsparker
sqli dumper 7.0 - jsql - sqlmap ama sakın HAVİJ kullanma...
graenox neyse artık ondan.
şifre kırmak içinde brute force
yada benim gibi programsız yap manuel öğren.
konular mevcut
programlar mevcut
videolar mevcut
kitaplar mevcut
zor deme kolayı unutursun kolay deme *** olursun (birisi dmeiştide nerde hatırlayamadım :d aklıma geldi)
ben şahsen gövdede konum olmamasına rağmen bu yöntemlerle bayağı siteyi arşive atmıştım
panel bulmayla ilgili
Online Admin Page Finder - Scanner +2500 şu siteyi öneririm
panellere genelde 'or' larla denerdik oda güzeldi :mml