Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netdiscover i terminalde baslattim. Ama sadece evin icini goruyor. Mesela apartmandaki birisininkini nasil ayarlayacagim? Ek olarak kendi internetimde denesem sorun olur mu?MITM'yi için tek bir target belirlemene gerek yok. Saldırıyı başlatınca tüm cihazları dinlemeye alacaktır. Cihazların isimleri de görünüyor, örneğin telefonun ismi gibi. Mesela hedefin telefonunun ismi HUAWEİ P30 LİTE diyelim orada o şekilde yazıyor.
IP adresini öğrenmek için netdiscover kullanabilirsin veya sm yöntemi ile hedefe onun ip sini verecek bir link yollayıp girmesini sağlaman lazım. İplogger kullanabilirsin
Man in the middle attack local network'de gerçekleşir, yani victim ile aynı networkte olmanız gerekir. Kişiyle aynı apartmanda olunca localde olmuş olmuyorsunuz.Netdiscover i terminalde baslattim. Ama sadece evin icini goruyor. Mesela apartmandaki birisininkini nasil ayarlayacagim? Ek olarak kendi internetimde denesem sorun olur mu?