Hepinize Hoşçakal ...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KursaT44

Uzman üye
19 Ocak 2013
1,835
2
118
ADANA
Merhaba arkadaslarım kardeslerim. Bu foruma son girişim bile olabilir. Hepinizi seviyorum. Benım ustumde emegı gecen herkese özelliklede Black Ghost ve shadow-mavi abime tesekkur ederım. Ayrılma sebebım olarak da sunu soyleyebılırım: forumda cok sevdıgım kardesım dedıgım basta USTAHACKBARBAROS VE SECURİTY ENEMY ve daha fazlası dostlarımın banlanması. Ve bazılarınında forumdan ayrılması. Yonetımdede pekçok değişiklik yapılmış. Keske yapılmasaydı. Ben de sonzamanlarda girmiyordum ve artık benı bu foruma baglayan bırsey kalmadı. Kimde, her kimde zerre kadar hakkım varsa sonuna kadar HELAL OLSUN. Siz de bana hakkınızı helal edersenız cok mutlu olacagım. Abılerım kardeslerım dostlarım; hepınıze sevgilerimi sunuyorum ve SON DEFA:

HEPINIZE IYI FORUMLAR DILERIM ALLAHA EMANET OLUN

SELAM VE DUA İLE

KursaT44
 

Sonsuza~Dek

Kıdemli Üye
25 Tem 2013
2,413
0
şekil yapma işte gidiyosan git gelirsende sakın merhaba diye konu açma herzaman davetlisin
(kabacasını yazdım ama birtane asistan bana aynen böyle yazdı :D )
 

TheKar1zma

Özel Üye
1 Eki 2012
9,317
50
-
Burada hiç kimse durduk yere ban yemez...

Gidip kalmakta özgürsün sonuçta zorla tutacak halimiz yok

İyi Forumlar / Hakkım varsada helal olun
 

Matrix24

Kıdemli Üye
27 Haz 2012
2,685
0
istanbul
şekil yapma işte gidiyosan git gelirsende sakın merhaba diye konu açma herzaman davetlisin
(kabacasını yazdım ama birtane asistan bana aynen böyle yazdı :D )

bu formda kac kıının altının cızıldıgını gordum senın saydıgın adamlar onların yanında hıc ıle ban yıyen kufurunu gordum adam ss sını almıs formdan uzaklastırıldı adamın dedıgı gıbı gıdene kımse kal demez bu formda ama herzaman davetlısın
 

INFeRNaL

Özel Üye
22 Nis 2009
6,516
1
Mersin
senin sevdiğin insanlardan bazıları tüm üyelere ve tht ye geri kalmış taş zihniyetli üyeler ve forum diyecek kadar cesur.

bugüne kadar hangi yönetici size bunları söyledi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.