Arkadaş yok böyle birşey deist bir arkadaşıma gösterdim işte konuşma
SEN İNANDIĞIN ŞEYE NE KADAR İNANIYORSAN.SENİN İNANDIĞIN ŞEYE İNANMAYAN KİŞİ DE , İNANDIĞI ŞEYE O KADAR İNANIR says:
*boğuk bir şey çıkıyor.ama ben ondan farklı farklı şeyler çıkarırım
BEN üye olursanız sevinirim says:
*çıkaramazsın
SEN İNANDIĞIN ŞEYE NE KADAR İNANIYORSAN.SENİN İNANDIĞIN ŞEYE İNANMAYAN KİŞİ DE , İNANDIĞI ŞEYE O KADAR İNANIR says:
*yaw çağrı bırak
BEN/ üye olursanız sevinirim says:
*klinik ortamda kanıtlanmış olmak üzere Allah diyor
*yani allah mı diyor
*şimdiki gibi diyorsa.öyle birşey yok demektir.
BEN üye olursanız sevinirim says:
*demiyor kanadından Allah sesi çıkıyor
*çağrı allah falan dediği yok.sizler o sesten allah sesi ÇIKARMAYA çalışıyorsunuz.benzerlikle olmaz bu iş.
BEN
*profesor bulmuş bunu ya
*ya olm ben şu duyduğum sesi bulmuşsa , ben inanmıyorum.ama bundan başka birşey bulmuşsa onuda duyunca inanırım
BEN
*ses frekansı yüksek
*bu sesi lazerli kamera ile kaydetti
*sonra insan kulağı frekanslarına indirdi
*anladım.ama eğer bu ses o sesse , onndan ben farklı şeylerde üretebilirm.ama eğer başka bişeyse onuda duyunca inanırım
*bu sesten allah çıkarmak , yanlış