Her sistem hacklenebilir mi ? , Neden ?

'Seth

Uzman üye
22 Haz 2019
1,457
786
root
İnsanın oluşturduğu her şey'e sızılabilir, hacklenebilir. Elektrikle çalışan her şeyi hackleyebilirsin.
Evet Her Sistem Hacklenebilir, Siber Alemde Yapılamayacak Fazla Şey Yoktur Siz Bir İş Yaparsınız Asla Hacklenemez Dersiniz Başka Birisi Daha İyi Yapar Sizi Hackler Bu Böyle Böyle Sonsuza Kadar Devam Eder.
yanıtlarınız için teşekkürler bende aynı düşüncedeyim fakat farklı bir teorisi olan çıkacak mı acaba belki bilmediğim birşey gösterir
 

3vn2odzn

Uzman üye
17 Ocak 2019
1,182
230
Loxcey Sixs
Hack'i teknik kullanımda kullanmıyorsan evet hacklenir (çünkü hack "bir şeyleri olması gerektiğinin dışında bir kullanmak" demek fakat ben teknik kullanımda anlatacağım) Her sistemin hacklenemeyeceği taraftarıyım ve bunu hala savunuyorum. Örnek olarak bazı firmalar, özel olarak kullanılan airgapped bilgisayar veya depolama birimlerini faraday kafesinin içerisinde tutuyor. Faraday kafesine farklı bir cisim girmediği süreçte içerideki bilgisayarı hackleyemezsin... Normalde airgapped bilgisayarlar hacklenebilir (her ne kadar ağdan kopuk da olsa ram ve işlemcinin çıkardığı frekanslar decode edilip klavye ile yazılan şeyler görülebiliyor.) ama faraday kafesinin içerisinde olduğu sürece hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Ayrıca hacklenecek hiçbir noktası olmayan bütün cihazlar ve sistemler de buna dahil. Her sistemin hacklenebileceği teorisini her sistemi hackelemeden ve ya her sistem hali hazırda hacklenmeden doğrulayamayız.

İnsanın oluşturduğu her şey'e sızılabilir, hacklenebilir. Elektrikle çalışan her şeyi hackleyebilirsin.

Ah, dostum bu beni aydınlattı ve gidip tost makinemi hackleyeceğim.
 
Son düzenleme:

JİTEM

Senior Hunter
31 May 2020
1,621
440
TBMM
Herşey hacklenebilir buzdolabı,robot süpürgeler,trafik ışıkları aklınıza gelebilecek hemen hemen her sistem hacklenir sokak lambaları trafolar ve benzeri benzeri sonuç olarak hemen hemen hepsinde sızmak şarttır diyebiliriz.
 

DARACULA

Üye
9 Haz 2019
118
38
Dünya
"Bir Sistemi Hacklemeden Önce O Sistemin Nasıl Çalıştığını Bilmelisin"

bana göre her şeyi hacklersin
tabiki çok zor hacklenecek cihazlarda vardır


o da senın düşünme ve yapabildiklerine kalmış
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.