Her türlü iletişimime ulaşıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moon Side

Yeni üye
31 Tem 2012
10
0
Değerli dostlarım selamlar. Daha önce şöyle bir topic açmış ve sorunumdan bahsetmiştim:

http://www.turkhackteam.net/tht-yardim-merkezi/729346-gorevi-kotuye-kullanmak.html

Facebookuma nerede olursam olayım, hangi bilgisayarı kullanırsam kullanayım, ne zaman maili ve şifreyi değiştirirsem değiştireyim ulaşılabiliyordu. Hatta benim arkadaşlarıma gönderdiğim ve kutumdan sildiğim mesajlara, onların hesaplarına girilerek ulaşılıyor ve bayan arkadaşıma gönderiliyordu. Onu sıkıştırınca bana bu kişinin facebook koordinatörlerinden biri olduğunu söyledi. Fakat 1 senedir sorunum devam ediyor ve hiçbir şekilde çözemedim. Hesabıma giriliyor, bunu anlıyorum ve asla IP nosu izi bırakmıyor. Girildiğine dair uyarı da almıyorum. Mesajlarım benden önce okunuyor, rakam uyarı ışığı sönüyor, izleniyorum.

Daha sonra öğrendim ki; büyük ihtimalle bayan arkadaşım msn konuşmalarımı da izletmiş! Hatta telefon aramalarımdan bile haberdar olduğunu söylüyor.


Kendisi yaşça benden bir hayli büyük ve akıllı biridir. Çevresi de geniş. Bir konuyu tartışır veya sorgularken, doğruyla yanlışı karıştırıp sunuyor bana. Manyakça bir hal aldık.. Bu konunun üzerine çok gittim ve artık ilişkimiz bitme noktasına geldi. Fakat ben gizliliğe çok önem veren bir insanım. Bu konuyu çözmek istiyorum.

Çevresi geniş diyordum. Acaba bana itiraf ettiği facebook koordinatörü olayı yalan olabilir mi? Duyduğuma göre facebookun Türkiye'de bir koordinatörü yokmuş. Msn kayıtlarıma da ulaşabiliyorsa, hatta telefonla nereyi aradığıma kadar.. Bu kişi Türkiye'deki bilgi akışını kontrol edenlerden biri olabilir mi? Böyle bir imkan var mı?

Yalnız unutmayın; bu kişi hiçbir iz bırakmadan facebook hesapları arasında tek tıklamayla surf yapabiliyor. O konuya uyanana kadar, onun hesabıma girip mesajlarımı okuduğunu mesajların üzerindeki kırmızı rakamla gösterilen bildirim rakamı söndüğünde anlıyordum. Sahte hesaplarımdan kendime mesaj gönderir, girecek mi diye bakardım. Girer ve bildirim kendi kendine sönerdi. Sonra aynı anda diğer hesabın sahte olduğuna uyanıp, ona da girdi. Benim hesaptan diğer hesaba geçmesi birkaç saniyesini almadı. Yani bu sıradan bir hack olayı vs değil. İstediği facebook hesabına tek tıkla ulaşabiliyor.

Hem msnimi, hem facebookumu böyle yüksek imkanlar doğrultusunda kim nasıl takip edebiliyor? Bu konuda bana yardımcı olabilecek uzman bir kişi var mıdır aramızda... Bu sistemi bana izah edebilir mi...

Sevgiler..
 

MuAlDo

Katılımcı Üye
1 Ocak 2012
475
0
Kardeşim ,

Öncelikle eski konunu okudum , bilişim suçlarını fakat aramızsın ancak sonuç alamadım diyosun .

Mahkemeye vermelisin bence. Giren kişiyi teknik takibe alabilirler . Yalnız bu konuda dikkatli olman gereken konular var .


THT'ye o sorunlu olan Pc ' den girme . Azıcık bilgisayardan anlayan , kafayı sana takmış Psikopat biri falansa , açtığın konuları bilenem takip ediyordur.Kız arkadaşımla ayrılma noktasına geldik demişsin , sizi ayırmaya çalışan (*küfretmek istemiyorum*) biri olabilir . O malum kişi yakalanırsa ki Allah'ımın izniyle yakalanır , Tazminat davasıda açarsın , gelen parayı da doyasıya yersin .



Sonuç olarak , beklemen kabahat Ast'ım git yetkililerle konuş bence.
 

Moon Side

Yeni üye
31 Tem 2012
10
0
İnternet cafeden facebookuma giriş yapıp, şifre ve mailimi aynı seferde 2-3 kere zincirleme olarak değiştirdiğim halde, yine de hesabıma giriş yapıldı. Yani konu asla bilgisayarım değil dostum. Bunu öğrendiğim anda zaten format atmıştım.

Beni dehşete düşüren, öncelikle facebook olayı. Düşün ki, sana attığım mesaja senin hesabından ulaşıyor, ben silmişsem..

Bugün facechatte konuşurken, konuşma penceresini alta aldığımda ve karşımdaki ileti gönderdiğinde yanan kırmızı rakamların kendiliğinden söndüğünü gördüm. Bu ancak başka bir explorer programında hesabını açmışsan ve o pencereyi açık tutuyorsan olacak şeydir. Sürekli hesabımda..

Bence 2 ihtimal mevcut; bu kişi ya arkadaşımın dediği gibi face adminlerinden biri.. Eğer bu ihtimal varsa, sizden bu adminlerden türkiye'de var mı yok mu diye bilgi rica ediyorum.. Ya da diğer ihtimal, bu kişi ülkede bilişim konusunda önemli konumda bulunan, elinde çok imkan olan birisi.

Benim merak ettiğim, bir kişi tüm bunlara elini kolunu sallayarak ulaşabilir mi? Şikayet edeceğim muhtemelen, bayan arkadaşım bulamazsın o kişiyi diyor. Ve şikayet edersem, onun da karışma ihtimali var davaya ve ben bunu hiç istemiyorum. Önce toplayabildiğim kadar bilgi toplamalıyım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.