herdilden az bilmek mi yoksa tek bir dilde master olmak mı

cerit123

Katılımcı Üye
12 Ağu 2011
278
0
Ankara
Merhaba arkadaşlar, ben bir okulun pc muhendisliği bolumunde 3. sınıf ogrencısıyım bildiğim diller mevcut,
Java
C
C++
Sql
gibi ben dısardan İOS kursuna yazılmak ıstıyorum. Mezun oldugumda sizce herdilden azar azar bilmek mi daha cok işime yarar yoksa tek bir dilde ornegın java da master mı olmak ısıme daha fazla yarar. Yorumlarınızı beklıyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

0x00

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Ocak 2011
7,959
8
Bir okulun değil, bir üniversitenin.

Bir dil master..

Çok dil öğrenmek zor iş değil. Değişken tanımlamaları ekrana az çok birşeyler yazdırmayı öğrenen coder oldum diye seviniyor.

C++ ve PHP Candır.
 

tbag123

Katılımcı Üye
13 Eyl 2009
423
0
İzmir
Kardeş sana şöyle izah edeyim.Bir konu hakkında çeşit çeşit basit ve herkesin yapabildiği şeyleri mi yapmak daha iyi yoksa tek bi konuda o konun en iyisi olup en güzelini mi yapmak daha iyi?Karar sana kalmış?
 

cerit123

Katılımcı Üye
12 Ağu 2011
278
0
Ankara
Valla bakılırsa tum dillerde master olmak daha ıyı gıbı . Ama buda mumkun olmasa gerek su anda Javada oldukca ıyıyım masterım dıyebilirim. Diger dillerinde tadına bakam dıyorum. Dogru bır karar mı sızce
 

kade lukava

Yeni üye
11 Şub 2013
37
0
tek bir dil daha iyi olur ama dile göre değişir gidip moğolca öğrenirsen eğer her dilden biraz öğrenmeni tavsiye ederim lakin ingilizce öğrenirsen öbür dilleri yarım yamalak bilmeden dünya üzerinde neredeyse her yerde derdini anlatabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.