Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hesabınız silinmiyor yasal nedenlerden dolayıHesabımı silmek istiyorum. Yetkili biri bana ulaşabilir mi?
nasıl aktivasyonsuz duruma getireceğimMerhaba ,
İstek üzerine hesap silinmemektedir
Sıkça Sorulan Sorular
Merhabalar değerli Türk Hack Team üyeleri. Bu konuda forum içerisinde sıkça sorulan sorulara değineceğiz. 1 -) Rütbe sistemi nasıl işliyor? Nasıl rütbe atlarım? 2 -) Forumda alım-satım neden yok? 3 -) Foruma neden chat eklenmiyor? 4 -) Forumda 800 adet konum vardı, ancak şimdi baktığımda 600...www.turkhackteam.org
13- Yasal sebeplerden dolayı hiçbir üyeliğin forum üzerinden tamamıyle silinmesi söz konusu olamaz, talebe göre üyelik aktivasyonsuz konuma getirilebilir. Daha fazla detay için Tıklayın
Forum Kuralları
FORUM KURALLARI 1- Forumda yazılan mesajlardan mesaj sahibi forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez. 2- Türkiye Cumhuriyeti yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez. 3-...www.turkhackteam.org
Üst düzey yönetimdeki bir hocaya yazabilirsiniznasıl aktivasyonsuz duruma getireceğim
Forum Kurallarında Belirtiliyor, Forum Hesabınızı Silemez Veya Sildiremezsiniz. (Konunun Uzamaması Nedeniyle "Cevap" Olarak Bu Yanıtı Seçebilirsiniz)Hesabımı silmek istiyorum. Yetkili biri bana ulaşabilir mi?