Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abi GoogleMerhaba, ne hesabı çalındı tam olarak?
İsyersen abi google habı ve şifremi verebilirim bul nolur bu kişiyi bana rahat vermiyor bana babamla tartışıyorumMerhaba, ne hesabı çalındı tam olarak?
nasıl becerdi 2 faktörlü doğrulama açık değilmiydi acabaİsyersen abi google habı ve şifremi verebilirim bul nolur bu kişiyi bana rahat vermiyor bana babamla tartışıyorum
Valla abi polise gitsem aileme demem lazım dı biraz çekindim aileme diyorum abi ailem inanmıyor yok millet ne yapcak sen almadıysan falan filan diye2.5 aydır aklınıza şikayet etmek gelmedi mi? Veya Google’ın teknik ekibi ile konuşup hesabı size geri vermesini sağlamak için iletişime geçmeyi? Polise gidin siber şube artık üstüne düşerse yakalanır. Ee artık sizde farklı bir mail hesabı açarsınız ve 2FA’ı etkinleştirirsiniz.
Oyun alıyor abi ailemde benim aldımı yalan söyledimi zannediyor bende aldığı şeyin sipariş numarası falan var bi işe yararmı abi2.5 aydır aklınıza şikayet etmek gelmedi mi? Veya Google’ın teknik ekibi ile konuşup hesabı size geri vermesini sağlamak için iletişime geçmeyi? Polise gidin siber şube artık üstüne düşerse yakalanır. Ee artık sizde farklı bir mail hesabı açarsınız ve 2FA’ı etkinleştirirsiniz.
Ailen ile adam akıllı açıklayıcı bir dile ile konuş ikna etmeye çalış, sonra saldırganın artık ne yaptıysa kanıt topla ekran görüntüsü al, video kaydı fark etmez kanıt olsunda. Sonra şikayette bulunun.Valla abi polise gitsem aileme demem lazım dı biraz çekindim aileme diyorum abi ailem inanmıyor yok millet ne yapcak sen almadıysan falan filan diye
Oyun senin hesabına gelmiyorsa neyi anlamıyorlar? Oyunun senin hesabına gelmemesi de bir kanıt zaten.Oyun alıyor abi ailemde benim aldımı yalan söyledimi zannediyor bende aldığı şeyin sipariş numarası falan var bi işe yararmı abi
Bende satın aldığı şeyler gmail hesabıma düşüyor abi onların fotosu var eskilerinde işe yarar hesaldeAilen ile adam akıllı açıklayıcı bir dile ile konuş ikna etmeye çalış, sonra saldırganın artık ne yaptıysa kanıt topla ekran görüntüsü al, video kaydı fark etmez kanıt olsunda. Sonra şikayette bulunun.
Senin almadığına dair her şey bir kanıt zaten. Olayda 2. Bir kişi var demektir. Gerekli şeyleri topla dekont, oyun, karttan çekilen para, para hangi işletmeye gitmiş gibi gibi sonrasında bunu polise sun gerekeni yaparlar eğer üstüne düşerlerse tabii.Bende satın aldığı şeyler gmail hesabıma düşüyor abi onların fotosu var eskilerinde işe yarar hesalde
Var gmail e gelen satın alma başarılı bildirmi olsun pubg mobile gittiğine kadar yazıyor hatta kaç deneme yapıp başarısız olmuş bi 3000 liralık denemiş olmamı sonra işte 300 liralık olmuşSenin almadığına dair her şey bir kanıt zaten. Olayda 2. Bir kişi var demektir. Gerekli şeyleri topla dekont, oyun, karttan çekilen para, para hangi işletmeye gitmiş gibi gibi sonrasında bunu polise sun gerekeni yaparlar eğer üstüne düşerlerse tabii.
Eğer hesap erişimi var ise ;Hocam benim hesabı biri çalmış ve annemin faturasına yansıtıyor bu kişiyi nasıl bulabilirim tam tamına 2 5 aydır bu kişiyle uğrışıyorum birisi yardım etsin lütfen
Yazacaklarımı dile getirmişsiniz de hocam memlekette o* ç* da tükenmiyor.2.5 aydır aklınıza şikayet etmek gelmedi mi? Veya Google’ın teknik ekibi ile konuşup hesabı size geri vermesini sağlamak için iletişime geçmeyi? Polise gidin siber şube artık üstüne düşerse yakalanır. Ee artık sizde farklı bir mail hesabı açarsınız ve 2FA’ı etkinleştirirsiniz.