Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm arkadaşlar ben net cafede çallışıyorum bizim net cafeye bağlı steam hesabı çalındı yardımcı olurmusunuz rica etsem steam'a yazı yazdım 1 hafta once hala cevap veren olmadı
Steam supporta yazdıysan beklemen gerektigini düşünüyorum, daha sonra senden steam da ki daha önceki ödemelerin hakkında bilgiler alıcak örnegin oyunu kod ile aldıysan kodu isteyecek ya da para yatırdıgın kartın bilgilerini vs. Onun dışında birisinin yardımcı olabilecegini sanmıyorum.
Merhaba yogunluktan dolayı olabilir normalde Steam support 24/48 saat içinde red yada kabul olarak cevap verir ayrıca Steam yetkililerine şöyle her türlü bilgiyi verebilirim diye örneğin kredi kartı bilgisi
öncelikle legal yollarla mesela https://help.steampowered.com/tr/ sorununu çöze bilirsin
ama illegal yollarla dersen çözemezsen Bana çalınan hesabının adresini özel mesaj yoluyla gönder yardımcı olurum.