instagramda bir hesaba girmem lazım hesabın sahibini tanıyorum. link ile hesap çalma gibi birsey varmı. bu tur seyler hakkinda hicbir bilgim yok bu olayla birlikte başlamak istiyorum yardım edebilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Phissing yöntemleri ile yapabilirsiniz.instagramda bir hesaba girmem lazım hesabın sahibini tanıyorum. link ile hesap çalma gibi birsey varmı. bu tur seyler hakkinda hicbir bilgim yok bu olayla birlikte başlamak istiyorum yardım edebilirmisiniz
Aynen ...Kanka ben yorumlardaki phising olaylarına çok sıcak bakmanı önermiyorum kimseyi kötülemiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama phising deneyip bir hesabı çalmaya çalışırsan patates olursun vakit kaybı olur sadece sana açık ve net olmak istiyorum
Phising saldırısı ile kurbanın sadece şifresini öğrenebilirim hesaba direkt giriş için Phising başka methodlarını denemen gerekir daha bu konuyu açabilirim başka toollar önerebilirim sosyal medya hesabı ele geçirmek günümüzdeki korumaları yüzünden zor bi işlem tabiki imkansız değil hackingde imkansız yoktur fakat zor.
ve bir diğer önerim zphiser aracını kullanma kötü bi araç güncellemede almıyordu bildiğim kadarıyla önermem.
hicbirsey bilmiyorum bu hack olaylari hakkinda 0bilgi sahibiyim. bastan sona anlatabilirmisinPhissing yöntemleri ile yapabilirsiniz.
phising falan diyorlar ama cidden bu konular hakkında bilgim 0. ne yapmami onerirsinKanka ben yorumlardaki phising olaylarına çok sıcak bakmanı önermiyorum kimseyi kötülemiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama phising deneyip bir hesabı çalmaya çalışırsan patates olursun vakit kaybı olur sadece sana açık ve net olmak istiyorum
Phising saldırısı ile kurbanın sadece şifresini öğrenebilirim hesaba direkt giriş için Phising başka methodlarını denemen gerekir daha bu konuyu açabilirim başka toollar önerebilirim sosyal medya hesabı ele geçirmek günümüzdeki korumaları yüzünden zor bi işlem tabiki imkansız değil hackingde imkansız yoktur fakat zor.
ve bir diğer önerim zphiser aracını kullanma kötü bi araç güncellemede almıyordu bildiğim kadarıyla önermem.
detaylı anlatabilirmisin yada videophising-termux yükle -zphisher kullan
outubede bir çok içerik var knk zphşsher phising yaz bulabilirsin .yapaamdığında dm den yaz anlatırımdetaylı anlatabilirmisin yada video
Phising nedir öncelikle bi ona bakalım beraber :phising falan diyorlar ama cidden bu konular hakkında bilgim 0. ne yapmami onerirsin
hazır ratları nasıl bulucam ve kullanmam gereken bir uygulama varmı cmd gibiSelam bence artık phising çalışan bir yöntem değil onun yerine hazır ratlara bakabılırsın yada blank grabber olabilir ama karşındaki kişiyi ikna etmek zor kısım phisingde de aynı yada bunları cyphera at ve karşıya indirmesini sağla tabi cihazı iphone değil ise
0bilgim oldugunu soyledimYıl 2025 değil mi hocam ben mi yanlış yıldayım? Hala phising mevzusundasınız, dedeleriniz bile biliyordur olayı.
YouTube phishing yaz videolar izle mantığını öğren.0bilgim oldugunu soyledim