Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey değiştiyse geçmiş olsun ona birşey yapılamaz.Arkadaşlar bir Twitter hesabı var giriş yapamıyorum ve telefon ve e posta adresi değiştirme yapılmış bunu yapa bilecek arkadaşlar var mı
Başka türlü olmaz mıHerşey değiştiyse geçmiş olsun ona birşey yapılamaz.
Twitter müşteri hizmetlerine mesaj at berki yardım ederlerBaşka türlü olmaz mı
MerhabaArkadaşlar bir Twitter hesabı var giriş yapamıyorum ve telefon ve e posta adresi değiştirme yapılmış bunu yapa bilecek arkadaşlar var mı
Hesabın şifresini değiştirip bilgileri değiştiren biri sosyal mühendislik ile phising tuzağını yemez büyük ihtimalMerhaba
Sosyal mühendislik ve phishing yaparak hesaba giriş yapabilirsiniz.
İyi forumlar
Bence denemekten bir zarar gelmez.Hesabın şifresini değiştirip bilgileri değiştiren biri sosyal mühendislik ile phising tuzağını yemez büyük ihtimal
Eğer hesabın ilk mail adresi sizdeyse destek ekibine yaptığınız başvurudan sonuç alma ihtimaliniz daha fazla olacaktır hatta bu sebeple genelde r10 gibi forumlarda "ilk mail verilecek mi?" sorusuna önem veriler.Arkadaşlar bir Twitter hesabı var giriş yapamıyorum ve telefon ve e posta adresi değiştirme yapılmış bunu yapa bilecek arkadaşlar var mı