Hesap satışı yapan siteleri nasıl bulabilirim?

Rapture

Kıdemli Üye
16 Eyl 2018
3,578
1,405
Black Sheep
Hesap satışlarının hiçbiri güvenli değildir. Kişinin ne yapacağını bilemezsiniz. Örnek veriyim, yıllar önce bir hesap satmak istedim ve dolandırıldım. Durumu Riot'a bildirip kimliğimi doğrulayınca hesabımı geri alabildim. Yani kişi bir senaryo uydurur hesabım çalındı mantığıyla hesabı geri alır. En mantıklısı bulunduğunuz çevreden birini bulup elden almaktır. İyi forumlar...
 

woxr1n.online

Katılımcı Üye
18 Nis 2022
600
302
Bu Devirde Genel olmasın Ama Satılan Hesapların Bir Kısmı Veya Çoğu (Ç)alınıp Bağları Düzeltilen Hesaplar Olmakta Yani Adam Hesabı Geri Çekebilir. En iyisi Real'de Tanıdığınız Biri veya Real'de görüşebileceğiniz Birinden Alın.
 

rufiqcavadov

Katılımcı Üye
21 Eyl 2019
916
139
ulan yaptığınız işte hayır varmı sorgulasanıza gelmişsiniz hayırsız sorular soruyorsunuz
Aslında alacağım ve arayacağım hesap bir WISE hesabı. Dediğiniz şeyleri göre göre geliyorum çok şükür. Anlıyorum doğru yol gösteriyorsun diyorsun ki, kaparlar seni oralarda. Tamam ben de diyorum ki, ben bunları göre göre geliyorum zaten.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.