H haker001 Katılımcı Üye Katılım 18 Ocak 2012 Mesajlar 809 Tepkime puanı 0 Kredi 0 9 Nis 2016 #1 Evet tht ailesi hesabıöı kapatmakistiyorum silme burdaki nerden silerim tüm konularım hesabımın silinmesini istiyorum hepinize teşekkürler.
Evet tht ailesi hesabıöı kapatmakistiyorum silme burdaki nerden silerim tüm konularım hesabımın silinmesini istiyorum hepinize teşekkürler.
Dark-Defender Kıdemli Üye Katılım 17 Nis 2015 Mesajlar 3,533 Tepkime puanı 0 Konum Zurich Kredi 0 9 Nis 2016 #2 ÜDY komutanlarımıza bildir Oyla 0 Downvote
HABİR Kıdemli Üye Katılım 7 Şub 2016 Mesajlar 2,077 Tepkime puanı 2 Konum CPH Kredi 0 9 Nis 2016 #3 Hesap/konu/mesaj silmemekteyiz. Sadece çıkış yapmanız gerekli olacakdır. Imzanızda da belirtiniz, artık giriş yapmadığınızı. Diğer çözüm ise sınırsız ban..lakin bu gerçekden gereksiz. Çoğu üye tekrar hesablarının açılmasını istiyor. Bunlar ile uğraşmayalım, rıca ediyorum : ) Saygılar HABİR Oyla 0 Downvote
Hesap/konu/mesaj silmemekteyiz. Sadece çıkış yapmanız gerekli olacakdır. Imzanızda da belirtiniz, artık giriş yapmadığınızı. Diğer çözüm ise sınırsız ban..lakin bu gerçekden gereksiz. Çoğu üye tekrar hesablarının açılmasını istiyor. Bunlar ile uğraşmayalım, rıca ediyorum : ) Saygılar HABİR
mahter Katılımcı Üye Katılım 30 May 2014 Mesajlar 405 Tepkime puanı 0 Konum Onunİzinden Kredi 0 9 Nis 2016 #4 Adminlere bildir, gerekeni yaparlar diye düşünüyorum Oyla 0 Downvote
'GÖKBÖRÜ Özel Üye Katılım 16 Ağu 2012 Mesajlar 11,084 Tepkime puanı 30 Konum Belirsiz. Kredi 0 9 Nis 2016 #5 Böyle işlemler yapılmamakta.Sadece cıkmak istiyorsanız kafanızdan bir şifre atıp mail adresinizi değiştirebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Böyle işlemler yapılmamakta.Sadece cıkmak istiyorsanız kafanızdan bir şifre atıp mail adresinizi değiştirebilirsiniz.