HEUR:Wİn32.Trojan

Pointy

Yeni üye
21 Mar 2019
23
0
Geçen flash bellek taktım bilgisayarıma KASPERSKY TOTAL SECURİTY
adlı antivirüs programı HEUR:Win32.Khaalesi.gen diye bir zararlı yazılım buldu 2 tane. 1ini temizledi birini karantinaya aldı.Onu ben kaspersky programıyla sildim. Ama bide flash bellekte herhangi bir klasor açarsam cmd 0.5 saniyelik bir dilimde açılıp kapanıyor. Herhangi bir sıkıntı varmı

 
Son düzenleme:

coldplus

Katılımcı Üye
10 Ara 2017
428
1
Geçen flash bellek taktım bilgisayarıma KASPERSKY TOTAL SECURİTY
adlı antivirüs programı HEUR:Win32.Khaalesi.gen diye bir zararlı yazılım buldu 2 tane. 1ini temizledi birini karantinaya aldı.Onu ben kaspersky programıyla sildim. Ama bide flash bellekte herhangi bir klasor açarsam cmd 0.5 saniyelik bir dilimde açılıp kapanıyor. Herhangi bir sıkıntı varmı Windows 10 kullanıyorum.

Merhabalar,
Flash belleğinizi USB DİSK SECURİTY ile taratırsanız içinde herhangi bir zararlı dosya varsa veya cmd ekranı geliyorsa düzelticektir.Burdan indirebilirsiniz.http://www.gezginler.net/indir/usb-disk-security.htmlİyi Forumlar.
 

Pointy

Yeni üye
21 Mar 2019
23
0

Flash kullanmadığım bir flash zaten.Bilgisayarda güvenli modda Gizli Klasörleri göster yaptım ve Hem güvenli modda hem normal modda bilgisayara Kaspersky Total Security ile tam tarama yaptım.Önemli olan şu an için bilgisayara virüs girmemesi. Ki Kaspersky tespit etmişti zaten flashtaki virüsü. Ve tarattıktan sonra bilgisayarımı bişey bulamadı.

Merhaba,
İlgili konudan USB belleğinizde bulunan virüsü temizleyebilirsiniz.
https://www.turkhackteam.org/tht-ya...sh-bellek-virus-silme-pcye-bulastirmadan.html
Ardından bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp combofix ile tarama yapınız.

Win10 kullanıyorum.Combofix sadece Win7 için geçerli değil mi ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

spySOL

Yeni üye
12 Mar 2019
1
0
SIKINTILI Bİ VÜRÜSE DENK GELMİŞSİN malwarebytes VE COMBOFİX İ DENE TARATMADAN ONCE BİÇİMLENDİR SONRA ANTİLERLEN TARAT TEKRAR BİÇİMLENDİR
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.