Hiç bir brute force programı çalışmıyor

37884785

Yeni üye
8 May 2020
5
0
İzmir
yaklaşık 5 6 program denedim hiç biri şifreyi çözmüyor wordlisti okuyor ama şifre olmasına rağmen bulmuyor yardım





İşletim Sistemi=Kali Linux
 

Anonim6

Yeni üye
29 Şub 2012
0
5
abidik gubidik yöntemlerle bu gibi durumlar için güvenlik mekanizmaları tasarlayarak ekmek kazanan, işi bu olan adamları alt etmen epey zor. aksi onlara hakaret olur. sene 2020.
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Brute force? Üstad brute force mu kaldı yahu? O ancak Mr.Robot'da çalışır. Wordpress sitelerinde bile 4 mouse tıklamasıyla brute force protection koyuluyor artık.

Tor diyorsun.. Bir IP'nin tor olduğunu anlamak inanılmaz derecede kolaydır. O devir de geçti.

İşin brute force'a kalmışsa, tıkanmışsındır. Başka bir yöntem bul.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.