A Ardelis Katılımcı Üye Katılım 20 Ocak 2012 Mesajlar 310 Tepkime puanı 0 Konum ANTALYA Kredi 0 19 Şub 2012 #1 Grafiker için ZoRRoKin'e mesaj atıyorum gönderilmiyo çok mesajı olduğu için Bütün açık modlara neredeyse mesaj gönderdim hiçbiride mesaj vermiyor !
Grafiker için ZoRRoKin'e mesaj atıyorum gönderilmiyo çok mesajı olduğu için Bütün açık modlara neredeyse mesaj gönderdim hiçbiride mesaj vermiyor !
D dexz Katılımcı Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 824 Tepkime puanı 0 Kredi 0 19 Şub 2012 #2 aynı konuyu bir kere daha acmıssin kardeşim cvp geldigini göremeden ceza alacaksin Oyla 0 Downvote
_EroS_ Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 4 Mar 2009 Mesajlar 8,670 Tepkime puanı 5 Yaş 41 Konum Antalya Kredi 0 19 Şub 2012 #3 grafiker alım şartlarını önce bir okuyun.. agresifleşmenin ve her yere aynı konunun açılmasının size artı getiren bir yanıda yok Zaten takdir edilirseniz tim'e dahil edilirsiniz Oyla 0 Downvote
grafiker alım şartlarını önce bir okuyun.. agresifleşmenin ve her yere aynı konunun açılmasının size artı getiren bir yanıda yok Zaten takdir edilirseniz tim'e dahil edilirsiniz