Hiren’s BootCD 8.7 ISO

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie


1168677085_574442cfaf720b90qkybyf.jpg

Hiren Boot CD bir bilgisayar teknisyeni yada en az orta seviye bir kullanıcının acil durumlarda imdadına koşan bir CD. Adete bir isviçre çakısı gibi, içerisinde program olarak yok yok. Bir açılış CD’si olan Hiren’in içinde 100′ü aşkın sistem tamir ve bakım programı var. Hepsi dos modda çalışan kendini kanıtlamış programlar.

¤ Hiren adında bir hintli tarafından oluşturulan ve sürekli yenilenen Hiren boot CD?si ile tamir, bakım vb. işler için gerekli olabilecek programları bir menü sistemi ile ulaşılabilien başlatılabilir bir CD imajinda bir araya getiriyorlar.
¤ CD?de yer alan ve birçoğuna zaten aşina olduğumuz programların listesini kendi sitesinde bulabilirsiniz. Hiren?s Boot CD yi sürücünüze takıp biligisayarınızı CD sürücüden başlatarak kullanıyorsunuz. Bir programi kullandıktan sonra kendinizi komut satırında bulursanız m yazıp enter tuşuna basın bu sizi CD deki tüm programların listelendiği bir menüye ***ürecektir.

¤ Bu Boot CD?ile yapabileceğiniz bazı işlemler :
¤ Dosya sistemi oluşturma,biçimlendirme,yeniden boyutlandırma
(Tüm popüler formatlar Ext2/3,NTFS,FAT16,FAT32).
¤ Disk bölümü yedekleme ve disk yedekleme.
¤ F-Prot ve McAfee ile virüs taraması yapıyor.
¤ Windows yönetici şifresini sıfırlama (NT/2K/XP).
¤ Dosya kurtarma (Silinen ve formatlanmış diskler için)
¤ Donanım testi (Tüm PC donanım bileşenlerini test eder)
¤ Donanım performans testi (Benchmarking).
¤ Disk arızlarını tespit eder ve onarır
(HDDRegenerator ile fiziksel hasarları düzeltme).
¤ Dosya yöneticileri.
¤ Bilgisayarlar arası bağlantı kurabilme
(LPT, Serial ve ETH üzerinden)
¤ Dos modda NTFS bölüme erişebilme.
¤ Boot yöneticileri.
¤ Dos modda USB desteği.
¤ Tüm MSDOS harici komutları.
¤ Windows için dos modda otomatik program başlatma yönetimi.
¤ Windows için Tweaker ve Ad-aware taraması.
¤ Farklı DOS modlarında başlatabilme.
¤ Windows sürücülerinin yedeklenmesi ve yedekten geri alınması.

İNDİR-DOWNLOAD
VEYA-MİRROR
İNDİR-DOWNLOAD
:secret :jeerat
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.