hırsız metin2bilişim.

medison001

Katılımcı Üye
19 Tem 2013
344
0
i akşamlar öncelikle METİN2BİLİSİM.com - Metin2 Sunucu, Metin2 Bilişim, Metin2 Server - Ana sayfa burda metin2 pvp server satıyorlar 25 tl karşılığında 1 ay server alıcaktım yetkiliyle konustum iyi biriydi taki parayı http://i.hizliresim.com/zQgkr4.png bu hesaba yatırana kadar 25 tl yatırdım geldim adam siteden cıkmıstı sonra siteye ticket attım 1 saat içinde açılacaktı demiştiniz açılmadı dedim ilk başlarda sipariş vermediniz dedi bir daha sipariş verdim http://i.hizliresim.com/rYjkMP.png sonra fotosunu attım http://i.hizliresim.com/vYm2pD.png sonra bunu yazdılar bana sonra cevap vermediler mesajlarıma açmadılar turk hack team konu actım dolandırıldım diye http://i.hizliresim.com/WW4vDq.png böyle mesaj geldi görmüşler sonrasıda bu şekil http://i.hizliresim.com/pvj3bN.png http://i.hizliresim.com/gjn0P2.png http://i.hizliresim.com/OJk6r5.pnghttp://i.hizliresim.com/vYm2yR.png yarım edin lütfen avukatlara attım beyler iyimi
 

OoOiskorpitxOoO

Katılımcı Üye
29 Mar 2013
343
0
63
Zonguldak
Ayni Durum Banada Yapıldı En İyi En Güvenilir Yer Siberdizayn Ticketlere 2 Dakika İçinde Cevep Verirler . Sende Bu Konuyu Turkmmo Da Yayınla Burası Yeri Değil . Kanıtlarında Yerinde Turkmmoda Yayınla Ki Kimse AlışVeriş Yapmasın.
 

'GÖKBÖRÜ

Özel Üye
16 Ağu 2012
11,083
16
Belirsiz.
Ayni Durum Banada Yapıldı En İyi En Güvenilir Yer Siberdizayn Ticketlere 2 Dakika İçinde Cevep Verirler . Sende Bu Konuyu Turkmmo Da Yayınla Burası Yeri Değil . Kanıtlarında Yerinde Turkmmoda Yayınla Ki Kimse AlışVeriş Yapmasın.


Site adı vereceksek özel mesaj olarak atalım lütfen reklama giriyor...
 
Son düzenleme:

'GÖKBÖRÜ

Özel Üye
16 Ağu 2012
11,083
16
Belirsiz.
O zaman Her Attıgımız Site Reklama Giriyor Bc.Vc Gibi Alakası Yok Reklam'a Girmiyor... Adam Sadece Dolandırıcı Olduklarını Söylüyor Ve Yardım İstiyor Tam Tersi Hem Uyarıyor Hem Yardım İstiyor...


Yazdığım cevapta kırmızı ile işaretlenen yerler kurala göre reklama giriyor..Ve tartışma ortamı yaratmayalım :)

8- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanitimi yasaktır.
 

Esxi

Katılımcı Üye
21 Haz 2013
951
0
arkadaşım şu oyun sunucusu için işini görebilecek minimum seviyede bir VDS 35-50TL , bunun üzerine Oyun kurulumuda var , minimum 60-80TL arası fiyata satılmalı.

Ucuz etin yahnisi yavan olur :) Ucuz diye atlamayın herşeye. Olsun buda sana ders olsun belki ileride başına gelecek daha büyük bir dert için böyle birşey olmuşdur.

Her işde vardıor bi hayır 25tl için üzme kendini.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.