Hızlı Şarj Sorunu

castaff

Yeni üye
18 May 2018
40
0
Anakart
Öncellikle herkese selam.
geçenlerde evi karıştırırken baya eskiden kalma(3-4 yıl) şarj kablosu bulmuştum.Çalışıyormu diye kontrol ettikten sonra telefonuma taktım fakat farkettimki normalin çok çok üstünde şarj ediyor.

4g+erişim noktası olmasına rağmen 3 dk da 2 şarj oluyor.

Sizce kabloyu kullanmaya devam etmelimiyim ?

Telefon Modeli = Türkcell T60
 

Neester

Yeni üye
1 Ara 2018
44
0
Sadsddsdsa

öncellikle herkese selam.
Geçenlerde evi karıştırırken baya eskiden kalma(3-4 yıl) şarj kablosu bulmuştum.çalışıyormu diye kontrol ettikten sonra telefonuma taktım fakat farkettimki normalin çok çok üstünde şarj ediyor.

4g+erişim noktası olmasına rağmen 3 dk da 2 şarj oluyor.

Sizce kabloyu kullanmaya devam etmelimiyim ?

Telefon modeli = türkcell t60

karlısın işte kardeşim kullan gitsin :)
 

"Kayra

Uzman üye
10 Ara 2017
1,666
214
AK-47
Bence kulanma hızlı sarj etmesinin nedeni eski telfonlerın özeliğine göre üretilmesidir bu yüzden hızlı sarj ediyordur ve deneyimime dayanark şunu söyliyebilirim hızlı sarj aldıktan sonra diğer sarjları takınca çok yavaş sarj aldığını göreceksindir buda seni hep o eski sarjı aratacaktır :):
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.