Arkadaşlar bugün indirdim bu oyunu ancak bir türlü açamadım. Ne kadar crack denediysemde bir türlü steam engelini aşamadım. Sağlam crack bulabilecek varmı ya da elinde olan? Paylaşırsanız çok sevinirim. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürümü v1.06eve gıdınce atıyım hangi surumu ındırdın?
konuyu açmış kaçmış arkadaş cevap bile wermemiş neyse
Şuanda telden giriyorumda bi cmd ekranı geliyor steam başlatılıyo diyor. Ardından steam hesabına girmemi istiyor. Girdikten sonra mailime kod gönderiyo kodu gir açılacak yazıyo. Kodu giriyorum fakat açılmıyor. Linkteki crack i de denedim olmadı.Açamıyorum derken ? fotoğraf eklermisin
СкаÑаÑÑ Ñайл Homefront.The.Revolution.Hybrid.Crack-Voksi.rar (153,23 Ğб) | Turbobit.net al buradan indir
Sürümü v1.06
Dün giremedim tekrar kardeşim kusuruma bakmayasın
sıurumden kasıt releoded mı skıdrow mu cpy mı? korsan indirdin sanırım bende kı de korsan ama sorunsuz oynadım
sıurumden kasıt releoded mı skıdrow mu cpy mı? korsan indirdin sanırım bende kı de korsan ama sorunsuz oynadım
Homefront The Revolution_RePack by SEYTER
kardeşim ankarada isen laptopunu yada kasanı al kucakla gel benim hariciden yükleyelim eve gidince benim haricideki sürümü yazacam isstersen onu indir kur
kardeşim ankarada isen laptopunu yada kasanı al kucakla gel benim hariciden yükleyelim eve gidince benim haricideki sürümü yazacam isstersen onu indir kur