Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
whmcs ile yapabilirsin şu an en çok kullanılan script bu.
Bu sanırım whm ile ilgili ama ben kendi kullanıcı arayüzüm deyil müşterilerin hizmetleri görüp hakkında bakabileceği veya satın alabileceği bir script arıyorum :mahcup:
Merhaba,
Hosting hizmeti satış yapacağınız bir web sitesi arayüzü istiyorsanız, ben yine vazgeçemediğim wordpress altyapısını önereceğim tema olarak buraya bakabilirsiniz
Ancak bilmeniz gereken bir konu vergi levhası satış yapmak için vergi levhasına ihtiyacınız var. Eğerki vergi levhası olmadan satış yaparsanız devlet taraflı yetkililer tarafından ciddi rakamlar ile para cezası uygulanır. Bazı firmalar bu konuda bayilik verebiliyor. Arama motoru aracılığıyla "hosting bayilik" şeklinde arayabilirsiniz.
Müşterilerinize sunucunuzdan hosting hizmeti verilmek için centos panel veya whmcs kullanabilirsiniz. Bu panel yazılımları sunucunuzu bölerek müşteriye göre hosting hizmeti sağlamanızı sağlar.
Merhaba, whmcs kullanıp, hoş bir template ile kullanım sağlayabilirsin.
Evet bencede wordpress ama ödeme yöntemi için ne yapacağım hakkında bir bilgim yok. Oyüzden eledim onu![]()
Whmcs 200tl civarinda bir fiyatta daha ucuza olani yokmu ?![]()
Shopier veya benzeri müşteri odaklı, internetten ödeme işlemini gerçekleştiren sistemler mevcut. Woocommerce isimli eklentiyi yukledikten sonra internetten ödeme işlemini yapabilirsiniz. Shopier sistemine üye olduktan sonra sitenizde woocommerce isimli eklentiyi kullanarak "ödeme almak için gereken eklentiyi iletirmisiniz ?"şeklinde onlara mail atarsanız tarafınıza nasıl ödeme alacağınız hakkında bilgi verirler. Ben yine wordpress altyapısından vazgeçmeyin derim.
Whmcs bayilik hizmeti veren çoğu hosting firmasında ücretsiz kurulur.![]()
Bunu kullanmak güvenlimidir ? Nulled olduğu için shell falan olur diye tedirginim![]()
Merhaba, whmcs güvenli bir sistemdir. ne kadar güncel sürümünü kullanırsanız o kadar güvenli olur![]()
kendiniz tasarlayabilirsiniz onun için program var.
rabbitti yanlıs hatırlamıyorsam