Hosting Şirketinden Kazık yedim Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

folklorcu08

Kıdemli Üye
7 Tem 2009
2,447
0
Daha BeLLi DeğiL
dostum sıte açman ıcın ılk once domaın +host alman lazımdı sen bunları aldınmı veya aldıysan senın üzerinemı bunlar bırde sana bişey sorcam bende panelcıyım ama kımseye 34 Tl ye sıte açmadım tasarım emek ısıdır kımsede açmaz sencede bu dedıklerım mantıklı deılmı paranı gerı almaya gelınce onların hesabına yatırdıgın parayı elınde dekontlarla suç duyrusunda bulunursun karsı hesap kısı bılgılerı ıncelenır ve onun hakkındada dolandırıcılıktan 2 yıla kadar hapsı ıstenır saygılarımla...
 
Dostum ben 34 liraya Site aldım derken zaten tasarımı kasdetmedim.Ayrıyeten ben sadece host aldım host alana domain hediye idi siparis verdim istedikleri gibi ödememide yaptım bunlar benim güvendigim 2 kez 1 yıllık domain aldıgım bi şirketti fakat yene bunlardan aldım ama sitem daha acılmadı.Eger para onların hesabına gitmemiş ise alabbilirmiyim ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.