L libortivo Yeni üye Katılım 24 Ara 2015 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 Kredi 0 14 Şub 2016 #1 Filezilladan giriş yapmaya çalışıyorum giriyordu normalde bağlantı koptu tekrar bağlan dediğimde böyle hata verdi. Yanıt: 530 Login authentication failed Hata: Kritik hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor Bilen varmı fake face açmaya çalışıyorum ya
Filezilladan giriş yapmaya çalışıyorum giriyordu normalde bağlantı koptu tekrar bağlan dediğimde böyle hata verdi. Yanıt: 530 Login authentication failed Hata: Kritik hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor Bilen varmı fake face açmaya çalışıyorum ya
L libortivo Yeni üye Katılım 24 Ara 2015 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 Kredi 0 14 Şub 2016 Konuyu başlatan #2 halletim teşekkürler Oyla 0 Downvote
TRQFKSSTR Katılımcı Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 636 Tepkime puanı 0 Konum .. Kredi 0 14 Şub 2016 #3 Hostinger sitesini kullanıyorsanız facebook script i yüklersen suistimal deyip hostinger hesabını kitleler Oyla 0 Downvote
Hostinger sitesini kullanıyorsanız facebook script i yüklersen suistimal deyip hostinger hesabını kitleler