Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Engin Demiroğ kanalını ziyaret edebilirsin.Android cihazımdan Elimden geldiği kadar html,css ve javascript öğrenmeye çalışıyorum ama udemy gibi craklenmiş videolar var mı youtube videoları dışında.?
teşekkür ederimEngin Demiroğ kanalını ziyaret edebilirsin.
Rica ederim.teşekkür ederim![]()
al dostum çok kaliteli bir site bırakıyorumAndroid cihazımdan Elimden geldiği kadar html,css ve javascript öğrenmeye çalışıyorum ama udemy gibi craklenmiş videolar var mı youtube videoları dışında.?
teşekkür ederim ama ingilizce geliştirme aşamasındayımEger ingilizcen iyi ise Freecodcamp diye bir yt kanali var ve freecodcamp.org diye sitesi de vardi yalnis hatirlamiyorsam. guzel sekilde alistirmilar ile birlikte ogretiyor sadece html degil bircok programlama dili de var o sitede
woav bu site güzelmiş teşekkür ederim yararlı olur bual dostum çok kaliteli bir site bırakıyorum
![]()
W3Schools.com
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.www.w3schools.com
Rica ederimwoav bu site güzelmiş teşekkür ederim yararlı olur bu![]()
udemy olur ama maddi olarak param yok. ücretsiz varsa atabilir mısın?udemy ve youtube hariç diyorsan önericeğim en iyi kaynak video olmamalı. kitaplardan veya o programlama dilinin sitesinden açıklayıcı ve güzel bir biçimden öğrenebilirisin
teşekkür ederim bunlara bakiyoduk ama zatenbuyrun
bişey değilteşekkür ederim bunlara bakiyoduk ama zaten![]()
teşekkür ederim bu siteyi sevdim ingilizce kaynak olması tabi daha iyi hem ingilizcemi hem bilgisayar dillerinde gelişmemin katkısı olur diye düşünüyorumBenim tavsyem deneme yanılma ile tüm elementleri öğrenmek daha akılda kalıcı ve yararlı oluyor fakat uzun sürüyor, neyse, w3schools.com bu sitede html css js php java sql her konuda şeyi bulabilirsin, tabi ki ingilizce
Evet kesinlikle, kolay gelsinteşekkür ederim bu siteyi sevdim ingilizce kaynak olması tabi daha iyi hem ingilizcemi hem bilgisayar dillerinde gelişmemin katkısı olur diye düşünüyorum![]()
Merhaba Akademi sitesine giderek buradan videoları izleyebilirsin.Android cihazımdan Elimden geldiği kadar html,css ve javascript öğrenmeye çalışıyorum ama udemy gibi craklenmiş videolar var mı youtube videoları dışında.?