Html ile yazılan bir siteye nasıl domain alabiliriz ?

NoobHacker2

Yeni üye
19 Mar 2019
38
0
Yani html kodları diye her yerde gösterirler klasik kodları.Ama bu kodları yazdıktan sonra nasıl domain alabiliriz ?
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,444
991
Merhaba
Domaini Aldıktan Sonra Filezilla İle Yazdığınız Html Kodlarını Siteye Ekleyebilirsiniz.
İyi Forumlar
 

NoobHacker2

Yeni üye
19 Mar 2019
38
0
Yapmak istediğin nedir güzel bir şekilde anlatırsan çözüm arayacağım.
Yani mesela şu koddakileri not defterine yazdıktan sonra .html diye kaydettik. file:///C:/Users/user/Desktop/text.html gibi bir url çıkıyor.Bunun yerine mesela text.com urluna sahip bir domaini nasıl alabiliriz ?
Kod:
<html>
   <head>
      <title>Benim Sayfam</title>
   </head>
   <body>
      Bu benim ilk sayfam...
   </body>
   </html>
 

'Adige

Administrator
26 Eki 2012
9,439
800
30
root@adige~#
Merhabalar;

.com olması için domain ve hosting satın almanız gerekli ardından filezilla , flashfxp programları ile public_html dizinine html , php dosyalarınızı upload edebilirsiniz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.