Huawei Mate 10 Lite Root Atma ?

14 Mar 2017
53
0
İstanbul
Huawei mate 10 lite cihazıma root atmak istiyorum fakat internette ne cihazıma ait twrp tar uzantılı dosya bulabildim ne de başka yöntemle yapmayı bu işlerden iyi anlayan birisi yardımcı olabilir mi ?
 

SinyorProfesorS

Kıdemli Üye
3 Nis 2020
2,265
288
Londra
Öncelikle cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma tuşuna basılı tutarak sağlam bir usb kablo ile pc'ye bağlayın.

Cihazın ekranından bootloader durumu lock yazıyorsa o zaman önce onu unlock yapmak gerekir.

cihazınız bootloader kilidi var ise . Eskiden Huawei bootloader kilidi açmak için kod veriyordu ama artık vermiyor.

Kodu almak için elinizde profesyonel araçlar olması lazım. Bu araçlar ücretli araçlardır ve genellikle cep telefonu tamir yapan yerlerde mevcuttur.

O yüzden yakınınızda bir teknik servis varsa oraya gidip sorunu söyleyin.

Teknik serviste SigmaKey Box, HCU Client Tool veya Chimera Tool olması lazım.




cihazınızın bootloader kilidini chimera ile açabilirsiniz twrp yükleyebilirsiniz (cmd ile)

fastboot boot recovery.img şeklinde kurun direk twrp açar.


 

Baphomet

Katılımcı Üye
23 Nis 2020
297
1
Huawei telefonlara root atmak için önce Huawei'e mail atmanız gerekmekte ki boot kilidini kaldırsın aksi takdirde root atamazsınız atsanız bile cihaz açılmayabilir
 

BraveHero

Katılımcı Üye
12 Ağu 2018
656
13
Pide Center
Huawei mate 10 lite cihazıma root atmak istiyorum fakat internette ne cihazıma ait twrp tar uzantılı dosya bulabildim ne de başka yöntemle yapmayı bu işlerden iyi anlayan birisi yardımcı olabilir mi ?

Merhaba BlacKnight1996 , ilgili kaynakları aşşağıya bırakıyor olacağım.

https://akillitelefon.com/2017/12/15/huawei-mate-10-lite-root-twrp-recovery-yuklemek/
https://helpandroid.com/how-to-root-huawei-mate-10-lite/

İyi forumlar dilerim.
ʙʀᴀᴠᴇʜᴇʀᴏ
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.